Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsejáték függő, napok óta ki van kelve magából, mit tegyek?
Menekülj azonnal. Ne állítsd válaszút elé, mert nem fog leállni, ha ennyire rápörgött. Maximum ígérget, amiben majd csalódhatsz.
Gondolj a saját életedre, csak egy van, ne rontsd el egy ilyen mellett.
Az a baj, hogy nem fog leállni magától a szerencsejátékkal. Régen én is tippmixeltem, eleinte nyertem, tetszett, h ilyen könnyen lehet pénzt keresni, de aztán sorra buktam el és akkor mikor már minuszban voltam, tehát nem csak az addig megszerzett nyereményt buktam el, hanem a saját pénzem is, akkor úgy döntöttem, hogy többet nem játszom, mert baromság az egész. És valóban az.
Az a baj, hogy ha 1X elment egy mix, akkor úgy érzed, hogy a következőre a duplát teszed fel, és akkor ugyanott vagy, mint a bukás elött. De az a baj, h ez szerencsejátlk, nagy valószínűséggel az a mix is el fog menni, ő pedig mindig nagyobb téteket rak fel, hogy nyerjen.
Van, akinek megy egyedül a "leszokás", vkinek gyenge az akaratereje. Valószínűleg ő az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!