Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy kapcsolatot helyre hozni?
közel 5 évnyi együtt élés után 4 hónapja szakított velem a menyasszonyom.El is költözött haza a szüleihez, az eljegyzési gyűrűt is le vette. Van egy 2 éves gyerköcünk. Ő volt életem értelme, de a külön töltött idő alatt valami megváltozott bennem mostanában. Eddig én mentem utána h béküljünk most ő akar, nekem meg valami azt súgja belül h ne kapkodj.
A külön töltött idő alatt mind végig normálisan viselkedtünk egymással, se megcsalás, semmi olyan dolog nem történt amit bármelyikünk is szemrehányásként fel emlegethetné a másiknak...
Mindkettőnkben megszűnt a szerelem, csak szeretet maradt, egyikünk se meri kimondani h vége, sőt ő állítólag nem is szeretné h vége legyen.
Érdemes ezen melózni h egyszer feloldódjunk egymásban???
F35
N30
Vele akarsz lenni életed végéig?
Egy kapcsolat folyton változik, az érzések is. Ha valóban helyre lehet hozni, akkor miért ne? Mi volt a szakító ok?
Ha úgy érzed, hívd el randizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!