Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri szuneteltetni a kapcsolatot vagy ez a szakitassal egyenlo?
Figyelt kérdés
Baratommal 3,5 honap egyutt jaras utan, a baratom a minap azt mondta nekem h szuneteltetni szeretne a kapcsolatunkat, de ez nem jelenti azt, hogy szakitunk es az erzesei pedig ugyanugy megmaradtak, ugyanugy szeret mint regebben csak neki kell a szabadsag, amit allitolag mellettem nem teljesen kap meg.. Pedig en nem az a fajta baratno vagyok, aki nem engedi el bulizni vagy ilyenek... Azt mondta h egy het neki biztos kell... Most meg kell varnom h o keressen, vagy egy het mulva irjak neki? Neheziti a dolgot h egy iskolaba jarunk es minden nap fogunk jovo hetfotol megint talalkozni. Kerlek segitsetek mit kellene tennem es h van e meg visszaut?2014. dec. 30. 08:03
1/14 anonim válasza:
Sose értettem ezt a szüneteltetni egy kapcsolatot verziót.
Ha szeret téged akkor mit szüneteltet?
Baromság, inkább hagyd elmenni !
2/14 anonim válasza:
Ez azt jelenti,hogy szakítani akar,csak nem tudja,hogy adja be mert parázik,bizonytalan. De sajna az lesz a vége. Semmi értelme a szünetes dolognak. Főleg ilyen kevés idő után..
3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem pedig...akkor innen mar nincs visszaut? Nem lehet kibekulnunk?
2014. dec. 30. 08:17
4/14 anonim válasza:
Békülni mindig lehet, csak ahhoz 2 partner akarata kell!
5/14 anonim válasza:
Szinte tuti, hogy szakítani akar, csak így akarja "kipróbálni", hogy milyen is lesz, illetve szoktatni magát és téged a gondolathoz.
6/14 Költőnő? válasza:
3,5 hónap?
és milyen szabadságot nem kapott meg? Ha amúgy nem hisztizel, ha bulizni megy.
Csak csajozás lehet, de az meg ne úgy működjön már, h negyedévente időt kér, akkor kitombolja magát, aztán visszatér hozzád...
7/14 anonim válasza:
Figyelj ILYEN NINCSEN!!! ez hülyeség mert úgy is szakítás lesz a vége sztem beszéld meg vele
8/14 Lyon válasza:
Sztem szüneteltetni egy kapcsolatot olyan, mint zuhanás közben időt kérni.
Ilyen nincs, aki ilyet mond, az szakítani akar, vagy egy kósza kufircot akar egy másik csajjal, akivel már időközben ismerkedik.
9/14 anonim válasza:
Hagyjuk már! milyen szünetet akar? Csaj lehet a dologban, akit ebben az egy hétben meg akar d.gni, nem?
Ha szünetet akar, az egyelő a szakítással, még ha nincs is kimondva. 30F
10/14 anonim válasza:
Ilyenkor egy dolog segíthet esetleg, ideig óráig. Állj az ügy élére, dobd ki te! Hatha észbe kap. Persze nincs ra garancia, de az szinte biztos h ha hagyod hogy ugy szakadjon el tőled ahogy neki kényelmes, hagyod h tartalékba tegyen téged, akkor a dolognak úgyis annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!