Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert találok állandóan szőke hajszalat a páromon?
Barna hajam van, a páromon szinte minden nap találok szoke hajszalakat.
Általában a puloveren.
Rákérdeztem már, de azt mondja nem érti, hogy kerulhet rá.
Szerintetek?
Nézd meg a kocsiját. Ha ott is találsz, főleg az anyósülésen, az gyanús.
Haverok női közt nincs szöszi? Öltözőben az egymás mellé rakott cuccoknál is terjedhet
Anyosulesen meg nem talaltam, de a masik oldalon mar igen.
Oltozobe nem jár, nincs a barati rokoni korbe szoke.
Családban nincs szőke?
Nálunk pl. az én anyám a szőke, párunk nem is jár hozzánk, de még most, a költözés után is simán megtalálom anyám hajszálait - sokszor a párom cuccain, ami kész rejtély, mert anyám meg hozzánk nem nagyon jár. :D Gondolom, pakolásnál, mosásnál kerülhet oda.
Persze az, hogy nálatok mindennapos, egy fokkal furcsább, de ha pl. egyszer ült a szöszke rokon a kocsiban, és összehullatta, akkor simán lehet, hogy ahogy beül, rátapad a ruhájára pár szál.
Jaj bocs, most látom, hogy írtad, hogy a családban sincs szőke. Ez esetben passzolok. :/
Baráti körben sárga/fehér kutya...? Golden retinél pl láttam olyan hosszú farokszőröket, hogy némelyik nőnek a becsületére vált volna, és én is csak több év után tudom megkülönböztetni anyám hajától. :)
Ha egy szőke nő munkatársa,családtagja sincsen, akkor tényleg elég gyanús a dolog.
Nyilván te párod,neked kell tudni.
Én bízok annyira a sajátomban,hogy tudom,hogy nem csalna meg.
Te tudod,hogy a tiéd milyen.
Bár én úgy vagyok vele,hogyha megcsalna egy szőke nővel, és te folyamatosan megtalánd a hajszálakat, akkor ezentúl kínosan ügyelne rá,hogy mielőtt hazamegy leseperje őket.
"Golden retinél pl láttam olyan hosszú farokszőröket,"
Az év poénja lenne, ha valójában egy kutya farokszőrére lenne féltékeny a kérdező. :D Még felmerülhet a kérdés, hogy nőstény vagy hím-e az illető jószág. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!