Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Eljegyzés vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Eljegyzés vagy sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Leszögezem, nem a hisztéria vezérel, hanem a megbántottság. Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt. Én 29 (nő) vagyok, ő 32. Már többször leültünk megbeszélni a dolgainkat, ki mit szeretne, vár el a másiktól. Én szeretnék megházasodni és családot, elvileg a párom is. Ezt azonban ő hiába mondja, nem ez jön vissza. Már vagy egy éve ígérgeti, hogy feleségül fog venni. Én mondtam novemberben, a szülinapomon, hogy nagyon örülnék egy jeggyűrűnek, hát nem azt kaptam. Akkor megkérdeztem, mi az oka, erre ő, hogy az nem szülinapra való ajándék, erre a Valentin napot tálalták ki. Most ugye Valentinnap is elmúlt, de még nem kaptam virágon kívül mást, "még nem volt időm ajándékot venni" címszóval. Hát kössz! Tegnap vettem parfümöt magamnak, mire beajánlotta a párom, hogy kifizeti, és akkor le van tudva az ajándék. Én erre mondtam, hogy szerintem nem ezt ígérte pár hónapja, mire ő, hogy na jó, akkor várják holnapig, majd akkor megkapom az ajándékom. Most ez nagyon olyan, hogy én erőltetem, mikor ő nem is akarja, nekem így nincs is kedvem elfogadni, akkor sem, ha adja. Mit csináljak? Annyira megbántott, csalódott vagyok. Szerintem nem fogom elfogadni, de akkor meg én leszek a szemét, mert minek ugráltatom? Tényleg hisztinek tűnhet, de ti a helyemben elfogadnátok? Vagy mit tennétek? Ezután lehet, sose kérne meg újra.

2017. febr. 18. 09:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon idohuzas szagunak tunik. Persze mondani mindent lehet, hogy igy szeretlek, ugy szeretlek es veled kepzelem el az eletem, de valojaban mit tesz azert, hogy komolyabba tegye ezt a kapcsolatot?

Egyelore en csak kifogasokat latok...

Hogy csak nyaron lehet eskuvo, meg anelkul nem lehet gyerek...

En sajnos ugy latom, hogy egy kenyelmi punci vagy szamara sajnos, komolyan nem akar igazan elkotelezodni, kulonben nem szabna ilyen felteteleket. Viszont azt is tudja, ha felfedne a lapjait, akkor meg szakitanal vele valoszinuleg, tehat inkabb szepiti a dolgokat, beetet, de igazabol nem akar lepni.

El kell dontened, mit szeretnel. Es most itt nem azzal van a gond hogy megker-e vagy sem, hanem a feltetelrendszerevel amit kiszabott.

Tudod nalunk nem volt lanykeres, viszont leultunk megbeszelni, hogy mit akarunk az elettol, es hogy szeretnenk csaladot, gyereket, hat hazasodjunk ossze. Majd elovettuk a naptart, talalomban raboktunk egy szombatra, es arra a napra szerveztuk. Lehet, ha ez a beszelgetes nincs es arra varok, hogy kerjek meg a kezem, akkor meg ma sem vagyok hazas, es a kislanyunk sem szuletett volna meg. Igaz nem is en kezdemenyeztem a beszelgetest... de valojaban ez mindegy is. A lenyeg, hogy kommunikaltunk egymassal, es nem jott egyikunk sem ilyen hajanal fogva elorangatott kifogasokkal...

2017. febr. 18. 11:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"1. Nekünk meg van szabva az ő részéről, hogy csak nyáron lehet esküvő, mert ahhoz külföldre kell utazni.

2. Csak akkor lehet gyerekünk, ha összeházasodtunk, ez is az ő családja miatt, ha összejönne véletlenül, akkor el akarná vetettetni."

Szerintem az alapján a logika alapján, amit leírtál arról, hogyan gondolkodik a párod, egyértelmű. Nem konkrétan, de szerintem a tudomásodra hozta, hogy nem akar téged.

Ez meg csak kifogás, hogy a párja családjának szabályai...ha valaki nagyon szeret valakit pont onnét is tudni, hogy mégha az egész család utálja, akkor is vele marad, elveszi, stb.

Szerintem ez a fickó, csak kellemesen eltöltötte veled az idejét, amíg nem talál jobbat (ezek max. tényleg akkor adják be a derekukat, ha terhes lesz a nő, vagy ha nem találnak senkit, úgy hogy "na jó akkor legyen" - de abból általában nem szokott túl jó házasság lenni, főleg ha már most is csak odaveti a pénzt az ajándékodra...).

Ha valóban szeretnél gyereket, akkor ideje lenne észbe kapnod! Még találhatsz olyan férfit, aki téged akar, és nem neked kell küszködnöd az eljegyzéssel. Szerintem amúgy 1-2 évnél többet ne szánj senkire, és figyelj a jelekre (ne arra, hogy milyen szép terveket mond, meg blabla) pl. ez mi???: "Tegnap vettem parfümöt magamnak, mire beajánlotta a párom, hogy kifizeti, és akkor le van tudva az ajándék." (Szerintem sok nővel az apja kedvesebben bánik..., de hát te tudod...

2017. febr. 18. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Önző dög a pasi. Még ajándékot is lusta venni. Nem törődik veled, a jövővel, semmivel a maga kényelmén kívül. Ilyen pasi legyen a gyerekeid apja? Keress mást!
2017. febr. 18. 12:35
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként, ha jönne a baba házasságon kívül, ő nem mondhatná meg neked, hogy vetesd el. Erre törvény van, és ő járna szarabbul!

Viszont már nagyon abban a korban vagytok, hogy bármikor jöhet a házasság, baba.Nem szabad erőltetni, hogy kérje meg a kezed. Majd ő eldönti, hogy szeretné-e egyáltalán.

Ha dacból nem fogadnád el az gyerekes megnyilvánulás lenne.

2017. febr. 18. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom a környezetemben,hogyha egy pasi tényleg akar házasodni,akkor az mindenféle noszogatás nélkül meg fogja kérni a barátnője kezét, mert ő is akarja.

Ha erőltetni kell,akkor lehet még a gyűrűt sikerül kicsikarni, de a büdös életben nem fog elvenni.

Több ilyen ismerősöm van, évek óta jegyesek, a csaj hiába szeretné már szervezni az esküvőt,a pasinak mindig van valamilyen kifogása.

Én azt mondom nem érdemes ilyen sokat várni valakire,főleg ha szeretnél családot már.

Én hagynám a fenébe. Ha akarná már megkért volna magától.

Sajnálom,biztos rossz ezt olvasnod.De te is tudod szerintem,hogy rengeteg pasi megkéri a párja kezét noszogatás nélkül is.Magától jön

2017. febr. 18. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hű.

Ugye sejted, hogy nem az a legnagyobb probléma köztetek, hogy nem kéri meg a kezed?

Ez a parfümös dolog nagyon bunkó volt. Pont a párodtól kapsz PÉNZT, akinek a legjobban kellene ismernie? Én mindig igyekszem meglepni az enyémet, és ő is engem.

2017. febr. 18. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
28%

Nos, én biztosan nem kérném meg olyan nő kezét, aki azt megpróbálja tőlem kierőszakolni.

Majd én eldöntöm, hogy az én dolgomnak mikor van itt az ideje. (Vagy hogy egyáltalán meg kell-e tennem.)

A többiből itélve: szerintem 29 év ide, három év oda - nem igazán vagy még érett a házasságra-gyerekre. Valószínűleg ezt látja ő is és ez a csúszás oka.

2017. febr. 18. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
hát nem tudom. nem akarok beleszolni de szerintem sokkal jobbat érdemelnél. gyanus, hogy csak az idődet húzza. aki igazan szereti a masikat es komolyan gondolja a kapcsolatot, az cselekszik. ezek csak kifogasok. olyan mintha direkt huzna az idot, mert ha talalna jobbat, akkor inkabb elhagyna, igy nyitvahagyja a lehetoseg kapujat. kívülállóként nekem ez jott le az iromanyodbol. ird meg a tovabbi fejleményeket is!
2017. febr. 19. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!