Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Barátom apja és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Barátom apja és az én édesanyám összehézasodnak! Mostmár mi nem is lehetünk egy pár?

Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt találkoztam édesanyám pasijával, akivel már évek óta jár. Kiderült, hogy barátom (pasim) apja az!!!!! Anya tudta, hogy járok Petivel, találkozott is vele, mondta, hogy szerinte is nagyon aranyos és összeillünk. Tegnapelőtt jelentette be anya, hogy összeházasodnak Peti apjával és lesz egy "testvérem" igy, mert Jánosnak (Peti apjának) képzeljem van egy fia!!!!!! Most akkor mi nem lehetünk már egy pár? Hisz nem vagyunk vérrokonok, csak születink házasodnak össze! Hogy történhetnek ilyen véletlenek? A búbánat rágja széjjel, ilyen csak az Otellóban történhet, és itt nincs is Iago :'( Valaki segitsen, mi van ilyenkor?
2010. máj. 8. 19:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
SZia! Ne ijedj meg, bár olvastam sok hülye választ kaptál, simán járhattok, bár lehet fura lesz, hogy egy házban laktok, de az szerintem csak jó. Többet láthatod, és nem lesz attól még a testvéred semmilyen szinten sem. Nyugi, a szerelem minden akadályt legyűr:)
2010. máj. 8. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!