Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, lenne esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, lenne esélyem? Vagy hagyjam?!

Figyelt kérdés
Szóval, nem rég vége lett egy kapcsolatomnak, és úgy volt hogy hétvégén megyek bulizni néhány barátnőmmel. Majd mondták hétvége előtt hogy bemutatnak egy srácnak. Mondták a nevét megnéztem myvipen, nagyon is helyesnek néz ki. Aztán egyik nap a barátnőm megszólal. Megkérdeztem tőle hogy tetszel-e neki. És a srác azt válaszolta a barátnőmnek hogy: "nagyon jó csaj, meg jól is néz ki, de nem szeretnék vele járni". Én 17 vagyok ő 18. Ő elvileg ismer engem, én nem őt. De én szeretném őt meghódítani. Mit csináljak vele?
2010. máj. 8. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Előbb azt kellene megtudni, hogy miért nem járna veled.
2010. máj. 8. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Már bocs, de mégis hogyan ismer, ha te nem ismered őt? Már nem azért, de ez csöppet nem tiszta nekem.
2010. máj. 8. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem sem.. barátnőm váltig állítja, hogy azt mondta a srác hogy ismer. de nekem eddig igazából fogalmam sem volt róla hogy ki ő.
2010. máj. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!