Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nevet ki a párom, amikor szeretkezünk?

Figyelt kérdés
Amikor felül vagyok folyamatosan mosolyog. Mikor a vadabb formámat adom akkor is. Nagyon bánt és zavar. Úgy érzem nevetséges vagyok, és a kedvem is elmegy... (4éve vagyunk együtt, gyermekünk is van) Férfiak ti mikor csináljátok ezt?!
2017. febr. 17. 22:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
Mi szoktunk egymásra mosolyogni szex közben, akkor is mosolyognak az emberek, ha jól érzik magukat nem csak ha valakit ki akarnka nevetni.... ez szerintem inkább arról szól, hogy te érzed magad rosszul ebben a szerepben, esetleg az alakodat szégyelled?
2017. febr. 18. 12:39
 22/23 anonim ***** válasza:

O azt valaszolta neked,hogy rajtad mosolyog?

Volt egy baratom,egyszer elnevette magat,szex kozben.Megkerdeztem,min nevet.Azt mondta,semmi csak eszebe jutott egy volt baratnoje....

Lesujto pillantasomat latva aztan leallt a vihogassal.

Hat ezert nevetnek kozben.Mert marhasagokon jar az eszuk.

2017. febr. 18. 15:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyesek min tudnak problémázni te jó ég! Miért talán sírni kellene neki? Az jobb lenne? :D Az én párom akkor szokott néha mosolyogni, ha orgazmust okoz nekem, gondolom örül neki, most én is fújjam fel? :D
2017. febr. 20. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!