Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevet ki a párom, amikor szeretkezünk?

Én nőként megértem, hogy zavar téged a mosolygás. Engem is irritál, ha a pasi nem veszi komolyan a szexet. Ennél már csak az a lelombozóbb, ha gügyög és aranyoskodik, becézget mint ha gyerek lenék, vagy humoros dolgokat próbál mondani. Ezeket csinálja máskor.
Egy nőből szex közben a nőstény bújik elő, és a hímet akarja látni a partnerében. Nekem is elmegy a kedvem, ha a pasi nem tudja elveszíteni a fejét, ha nem tudom kihozni belőle az ösztön-énjét. Kudarcként élem meg. A mosoly meg a szenvedély nehezen egyeztethető össze.

akkor tudnék választ adni, ha leírtad volna, hogy mit mondott, mióta van, és hiszel-e neki.
szeretkezés közben az én barátom is mosolyog néha, mikor kinyitjuk a szemünket, és egymásra nézünk. én is szoktam.
úgy tűnik, itt is keveset árulsz el, és talán neki is. egyenes beszédet! :)

te tényleg gyereket szültél valakinek, akit annyira nem ismersz, hogy miért vág mosolygós fejet szeretkezés közben?
ember, neked baj van a fejedben... lehet, hogy csak élvezi, de neked ez kinevetés? komolyan keress fel egy szakembert mihamarább

Egyszer-egyszer az én páromon is láttam, hogy amikor felül vagyok és éppen különösen (vagy kivételesen?) szexinek éreztem magam, akkor mosolygott. De ezt nem gondoltam túl, valószínűleg nem kinevetett, hanem tetszett neki a látvány/érzés. Szerintem nálad is hasonló lehet a gond, túlgondolod az egészet.
Egyszerűbb, ha csukott szemmel szerelmeskedsz, néha esetleg ránézel, ha úgy van, de egyébként is könnyebb átadni magad az élvezetnek, és akkor az ő- valószínűleg öntudatlan és reflex-szerű/ártatlan- mosolya sem fogja elvenni a kedved.

"megint csak negatív jött, semmi tanács😞"
A kérdésedben és ebben a válaszodból is simán a legrosszabból indulsz ki. És még csak meg sem fordul a fejedben, hogy talán nem teljesen biztos hogy kivétel nélkül mindenki folyamatos 24 órában téged utál. Volt egy olyan barátnőm, szó szerint bármit mondtam bármiről, azt ő mind személye elleni támadásnak vette.
A tanácsom a következő: Ha legközelebb úgy érzed valaki bánt/utál/lenéz satöbbi, tedd fel magadnak a következő kérdéseket sorban:
-Igaz amit gondolok?
-Teljesen biztosan tudhatom, hogy igaz?
-Hogy kezdem érezni magam, ha azt gondolom hogy igaz? Figyeld meg!
-Hogy érezném magam enélkül a gondolat nélkül?
-Végül fordítsd meg a gondolatot, legalább háromféleképpen, és menj végig mindegyiken az előző kérdéseken. Például Kinevet engem mikor szeretkezünk->nem nevet ki; nem engem nevet ki; nem szeretkezés közben nevet ki
Lásd Byron Katie: Loving What Is: How Four Questions Can Change Your Life
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!