Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van ilyen, hogy a barátod haverjai nem bírnak téged?
Több mint egy éve együtt vagyok a barátommal.Eleinte bírtak a haverjai,és most már köszönni se köszön egyik sem.Barátomnak mondtam,és azt mondta,hogy az a bajuk,hogy leszarja őket a barátom,mert mindig én úgy én így.(hozzáteszem nem egy városban lakok a barátommal,több haverjával egy osztályba is jár,és közel is laknak egymáshoz)És most már oda fajult a dolog,hogy inkább velük van mint velem.
Másnál is van ilyen, hogy a barátod haverjai nem bírnak téged?
Engem sajnos nagyon zavar.Mit tegyek?
Mindenképp beszéld meg velük!
Mondd a barátodnak h te is vele akarsz menni néha és akkor majd csak megkedvelnek..
Menjetek el egyótt pizzázni pl
Engem az exem legjobb barátnője utált, szó szerint. És szörnyű volt mikor próbált minket "összehozni"... Legjobban az zavart az egészben, hogy jópofát kellett hozzá vágnom mert a barátnőm volt, hogy emiatt sírt. Szerencsére ő engem választott, persze a barátnője is megmaradt, csak kicsit hanyagolva lett. De gondolom mennyire örült mikor szétmentünk.
Sajnálom, hogy te így jártál. Talán nem jót választottál, ha a barátai fontosabbak neki.
Ez ellen sajnos nem tudsz sokat tenni. A volt barátom haverjai engem se szerettek, a legjobb haverja utált, pedig én nem csináltam semmi rosszat. A volt pasim apja azt mondta, hogy azért utál mert féltékeny, hogy a volt pasimnak ilylen szép bnője van. Lehet, hogy igaz volt..ki tudja...
Nem szerettem ha a volt pasim ezzel a haverjával van, mert telebeszélte mindenféle hü.lyeséggel a fejét és utánna a volt pasim is teljesne megbolondult és a végén már teljesen kiakadtam ha együtt voltak és emiatt sokat veszekedtünk. A múlt héten szakított velem majdnem 2 év után azért mert "most a haverjaival többet akar lenni".
Szóval szerintem vagy próbálj meg néha elmenni velük, hátha előbb-utóbb megkedvelnek, de semmiképp se tiltsd meg a barátodnak, hogy a haverjaival legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!