Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy a munkahelyén rosszlányokat nézegetnek?
Figyelt kérdés
Órákig... Olyan férfiak (nem fiúk) akiknek mindnek van barátnője. Persze "az étlapot megnézheti" szöveg biztos jönni fog, de nehogy azt mondja valaki, hogy egyáltalán nincs mögötte cselekvési szándék... Főleg a "hú de megb**nám" meg "ezt ebben a pózban" meg ilyenek után.2017. febr. 15. 21:14
11/16 anonim válasza:
8: "Máskülönben nem lennénk mások csak emberszabású állatok..."
Szóval aki elmegy egy prostihoz, az egy állat. De vajon melyik állat jár prostihoz? Briliáns logika. Mindegy nyugodtan aggathattok jelzőket mindenre, ha attól megnyugodtok, de ettől a valóság nem fog az elképzelésetekhez igazodni. Ugye tudjátok, melyik a legősibb mesterség?
12/16 anonim válasza:
#11.: Kiforgattad a válaszomat! Nem azt mondtam, amit te írtál!
Én a hűségről beszéltem. Hogy a hűség egy döntés. És ebben foglaltatik az, hogy ha van párom, akkor nem megyek el prostihz, mert hűséges vagyok hozzá. Az ösztön lehet, hogy hajtana. De ettől még tudatosan hűséges maradnék.
Az, hogy mit tennék, ha egyedülálló vagyok már egy teljesen más kérdés!
13/16 anonim válasza:
Azt néznek amit akrnak. Neked ehhez semmi közöd. B+
14/16 anonim válasza:
Szefós az aki ilyen idióta kérdéseket kiír, ráadásul semmi közöd hozzá.
15/16 A kérdező kommentje:
Mégis itt vergődsz... Amúgy visszaolvasva a válaszokat nem úgy tűnik, mintha neked lenne igazad. "B+"
2018. szept. 9. 13:37
16/16 anonim válasza:
Szerinted érdekel hogy a sok álszent impotentnek mi a véleménye te idióta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!