Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engeszteljem ki a feleségem?

Figyelt kérdés
Tegnap volt ugye valentin nap ami egyben a mi házassági évfordulónk is. A feleségem szólt előre, hogy ha lehet siessek haza, mert vár valami meglepetés. A munka után beültünk a haverokkal sörözni, mert az egyik srácot dobta a csaja. Teljesen elfelejtkeztem a feleségemről, még 1 szál virágot se vettem neki. Hajnali 3ra értem haza. A kedvenc kajám és sütim várt az asztalon, mellette pedig szépen becsomagolva, a karóra amire már régen vágytam. Éjszaka kint aludtam a kanapén, mert nem akartam felébreszteni, reggel pedig elment mielőtt felébredtem, pedig szabadnapja volt. Mióta hazajött se nagyon beszél velem, eléggé haragszik. Hogyan békitsem meg?

2017. febr. 15. 21:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem neki kéne megértőnek lennie!

Házasok vagytok, a feleségednek kéne a legfontosabbnak lennie számodra!

Értem én, hogy rossz a haverodnak, jajj szegény, de ott volt a többi haver, te miért kellettél pluszba? Ez csak kifogás.

Neked nem a feleséged az első, hanem a haverjaid, máskülönben eszedbe se jutott volna a HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOKON egy havert pátyolgatni. Egy csúnya szakítás nem ok arra, hogy az évfordulótokon egy haver lelkét ápolgasd.

Ezt neked kéne felfognod, és nem a feleségedtől elvárni, hogy értse meg. Értse meg hogy? Hogy egy haver fontosabb volt még ezen a napon is, mint ő. Szomorú.

2017. febr. 15. 21:45
 12/22 A kérdező kommentje:

Tény, hogy elb.sztam. Abban is van igazság, hogy nem voltam túl izgatott az este miatt. Nekem sosem voltam fontosak ezek a dolgok, születésnap, névnap, évforduló stb... de mivel ő szereti őket ezért mindig belementem.

A másik, hogy milyen ciki lett volna ha azt mondom a havernak, hogy jó téged dobtak, de engem meglepetéssel vár az asszony. Pár sör után pedig tényleg elfelejtettem, úgy belemerültünk a buliba.

2017. febr. 15. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ciki? Hány éves vagy, 17?

Ez egyáltalán nem ciki! Csak azért, mert a haverodat dobták, még nem áll meg az élet! Ennyi erővel a karikagyűrűdet is levetted, mert ha látja a kezeden akkor milyen rossz neki, hogy te boldog házas vagy? Na ne nevettess már.

Te csak szimplán lesz*rtad a feleségedet, és a haverod fontosabb volt, mint az asszony.

2017. febr. 15. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kellett volna mondanod, hogy meglepetéssel vár a feleséged, hanem hogy évfordulótok van.
2017. febr. 15. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Cuki
2017. febr. 15. 23:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

cuki... Obmeg...

Szoval, ciki lett volna? Mivan? Ogen, rohadt gáz, hogy minden fontosabb a feleségednél, én a helyében elfondolkodnék a továbbiakon.

Az meg em érdekel senkit hogy a haverodat dobták, és? Az ö baja, neked évfordulon a nejed mellett lett vna a helyed, de te leszartad öt. Gratulálok, ráadásul még mindig nem éred, mi baja...

2017. febr. 15. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Paraszt.
2017. febr. 15. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu. Ha nem, lehet hogy téged is hamarosan dobnak majd és lehet hogy téged fognak támogatni a sörözős haverok. Kíváncsi vagyok, hogy a haver ott lesz-e vagy majd az új csajával hentereg.

Ha mindez igaz,akkor egy apró ifo: egy felnőtt ember életében a haverok mellékesek, a barátok fontosak. Ha az egyik barátnőmmel ilyen történik, akkor a szingli barátnők vigasztalják valentinkor, vagy akinek nem pont akkor van az évfordulója. Ha én akkor évfordulok, akkor másnap ápolom a kis lelkét, tekintve hogy az ő szerelmi bánata sajnos ott lesz még pár napig, hétig, hónapig, de évforduló egyszer vagy egy évben.

2017. febr. 16. 06:11
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Kérd meg a kezét újra bocsánatkéréssel egybekötve.

Olyan ajándékot adj, amit nem veszel, hanem készítesz. És legyél jobbfej.

2017. febr. 16. 06:31
 20/22 anonim ***** válasza:
43%

9. vagyok.

az még rendben lenne, hogy nem izgatnak a jeles napok, és nem feb. 14-én érzed egész évben legjobban, hogy mennyire szereted.

viszont akkor van más lehetőséged is, mint a feleségednek igent, belül meg nemet mondani.

pl. más alkalmakra szervezel valamit, ami téged is érdekel. kimozdulást, sportolást, együtt felfedezni valamit. ha mindig csak belemész abba, amit készen kapsz, az azt jelenti, hogy nem te alakítod az életed, és nem vállalsz semmiféle felelősséget vagy rizikót (pl. hogy rosszul sül el, amit kitalálsz), hogy nektek jobb legyen. szerintem hosszú távon ez a kapcsolatok halála.

mikor mindennap ugyanazt az embert látod otthon, egy idő után nehéz megújulni. én a külön töltött időben jobban ki tudom találni, hogy merre, hogyan tovább.

2017. febr. 16. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!