Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a jelei, ha a volt barátod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei, ha a volt barátod még szeret?

Figyelt kérdés

másfál éve szakítottunk (én vele, bár már végefele neki sem volt ellenvetése), de azóta is ő keres inkább engem, mint én őt. csomót mesél kül lányokról, persze akkor én is elkezdek fiúkról, bár azt mondja nem érdekli.aztán bunkózik, aztán közli, hogy nem gondólja komolyan stb.. nem értem

15l 18f

2010. máj. 8. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez a srác csak szórakozik veled,de semmikép se feküdj le vele,mert lehet,hogy csak lyukra játszik.
2010. máj. 8. 16:02
 2/2 A kérdező kommentje:
bocs én is 19 vagyok(sexet nem szokta felhozni)
2010. máj. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!