Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogadják el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadják el, hogy egy afrikai lánnyal járok? 22/F

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, még van 2 évem. Most itt élek egyedül elég messze a családtól és csak elég ritkán járok haza hozzájuk, szóval van hogy sokáig nem tudják mi van velem. Kábé 4 hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal aki szintén arra a szakra jár amire én csak ő angolul tanul. Ő afrikai származású, nagyon gyönyörű szép okos és kedves lány. Eddig bejött mondjuk Rihanna, de ő is elbújhat mellette már, annyira szép :) Mivel mindketten beszélünk angolul ezért nem probléma a kommunikáció és igazából már az elején nagyon megtetszett csak neki akkor még volt barátja. Viszont karácsony előtt elkezdett komolyodni a dolog és közelebb kerültünk egymáshoz, és hát szilveszterkor jöttünk össze hivatalosan is. Azóta csak egyre jobb lett a kapcsolatunk igazából szeretjük egymást nagyon, vagy nála vagy nálam töltjük a szabadidőnket és szinte mindig együtt vagyunk. Én nagyon szerelmes vagyok már és próbálom kitalálni, hogy működhetne a legmegfelelőbben ez a dolog, mivel Ő itt csak tanul és nyaranta hazarepül és igazából eddig nem tervezte, hogy itt maradna.

Tudom, hogy még elég friss a dolog de ő tényleg elképesztő, ilyen jószívű és okos lányt még sosem ismertem, úgy érzem mindig rá vágytam, kábé olyan mint én csak nőben, nagyon hasonlítunk. Még magyarul is beszél már egy kicsit :)

Viszont nem igazán tetszik bizonyos emberek hozzáállása ehhez a dologhoz, pár ismerősöm már kiakasztotta nálam a mérleget és velük már nem is óhajtok többet szóba állni, mondjuk úgy, hogy rasszisták. Én nem értem, de valamiért sokan ezt tényleg rossz szemmel nézik. Pár ismerősöm is látványosan kerül engem, és nem feltétlenül csak azért vagyunk folyton együtt mert mindig ez a program, de néha úgy érzem, hogy a barátaim sem igazán akarják, hogy vigyem őt az összejövetelekre. Az, hogy most az utcán megnéznek minket nem igazán zavar, vagy hogy őt bámulják az sem, amióta vele vagyok figyeltem csak fel erre, hogy vicces de sokan tényleg olyan szinten vannak, hogy csak bámulnak mint egy kisgyerek mikor először lát nemtudom mit. Amúgy az ő anyukája is fehér, szóval az az ő részükről nem lenne probléma viszont engem nagyon zavar ahogy az én szüleim állnak hozzá. Ők nem igazán fogadják ezt el, sőt anyám kifejezetten kikelt magából amikor meséltem róla, szó szerint azt mondta, hogy ide aztán ne hozzam. Olyanokat beszélnek, hogy biztos beteg (!!!) meg ,hogy milyen már hogy nem tudnak vele beszélni se mert nem beszélnek közös nyelvet. Ők nagyon maradiak ha ez eddig nem esett volna le nektek, nagyon szégyellem is magam emiatt, mikor visszajöttem kénytelen voltam hazudni a páromnak, hogy miket beszéltünk róla otthon. Nem mintha engem visszatartana az, hogy a szüleim mit gondolnak rólam, de nem szeretnék választani sem. Nemtudom mit csináljak amióta visszajöttem emiatt rossz kedvem van, persze a mai nap kicsit felvidított. Volt már valakinek hasonló dologban tapasztalata? Akár fordított felállásban? Miért ilyenek az emberek?

2017. febr. 14. 20:35
1 2
 11/14 omba ***** válasza:
91%

Egy párkapcsolat az két ember ügye, ennyire én is vagyok konzervatív.

Hogy 3 év múlva mi lesz, azt meg nem tudjuk, 100 év múlva meg biztosan halottak leszünk, szóval abból nem lehet kiindulni.

2017. febr. 15. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek irigyek. Irigylik tőled, hogy van egy szép, egzotikus csajod, és mivel nekik nincs, megjegyzéseket tesznek. Olyan ez, mint a discoban a barátnő, aki mindig lebeszéli a csajt rólad, akivel táncolsz, mert őt nem kérte fel senki. Szóval ne foglalkozz másokkal, mert nagyon szerencsés vagy. Remélem sikerül túltenni magatokat ezeken és nem foglalkozni a pletykákkal, rosszindulatú beszólásokkal.

Sok boldogságot kívánok nektek!

2017. febr. 15. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Honnan jött a barátnőd? :)
2017. febr. 15. 12:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Dél-afrikai Köztársaság :) Allítólag nagyon szép, még Afrikában az egyik legélhetőbb hely.
2017. febr. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!