Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mennyire fogadják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire fogadják el, ha egy férfi nem igényli a testiséget?

Figyelt kérdés

Az a faramuci helyzet állt elő, hogy szerencsétlen véletlenek során (igen ezen most egy páran biztos jót röhögnek) összeszedtem egy barátnőt, pedig nem így indult a dolog, én vagyok az a férfi, aki tényleg csak kedves akartam lenni, meg barátkozni, aztán ez lett a vége.

Na de nem is ez az alapprobléma, csak közel két hónapja ismerjük egymást, és ő azt hiszi, hogy azért nem próbálkozom hozzá szexuálisan is közeledni, mert félénk vagyok, pedig nem, csak nem érdekel különösebben a dolog. Még viccet is csináltam belőle, hogy "Szex? Csak a testemen keresztül!" De ő ezt tényleg viccnek hiszi, miközben én halálosan komolyan gondolom, hogy márpedig hancúrozás nem lesz. Most két opció van, vagy azt fogja hinni idővel, hogy vele van baj, vagy továbbra is azt fogja gondolni, hogy szimplán nem merek kezdeményezni. Márpedig ha 26 évet lehúztam szex nélkül a hátralévőket is kibírom, és szomorú ezt kimondani, de az ő kedvéért meg nem fogok megváltozni.

2014. dec. 13. 21:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
15%
Az a szomorú, hogy ilyen pasik vannak. A csajt sajnálom...
2014. dec. 13. 21:58
 2/24 A kérdező kommentje:
Nézd a jó oldalát, én még megcsalni is lusta vagyok! :-)
2014. dec. 13. 22:01
 3/24 anonim ***** válasza:

És ezt miért ide kell írni??? Miért nem mondtad így meg nekem, délután, ahelyett, hogy ilyen béna "poénokkal" tereled a témát??!!!

Többet ne keress!!!

2014. dec. 13. 22:01
 4/24 anonim ***** válasza:
Ennyire? Azt hittem mondjuk kéthetente vagy valami. Én nem tudnám elfogadni, de remélem ő eltudja. Csak igazi szex nem, vagy orál sem?
2014. dec. 13. 22:02
 5/24 anonim ***** válasza:
13%

Zéró tolerancia!

Érdekes figura lehetsz. Hogy hogy nem érdekel? A szex jó. Nagyon is. Hmmm. De legalább kézzel és/vagy szájjal kielégítenéd? Úgy még esetleg. Á tudod mit? Felejtős. Pélóra vágyunk :)

17/L

2014. dec. 13. 22:03
 6/24 anonim ***** válasza:
83%

Azt ugye tudod, hogy ez nem egy normális dolog? Olyannal már találkoztam aki nem igényli annyira, max napi egy ami belefér, de olyannal, aki egyáltalán...

Vagy a pasik érdekelnek? Vagy aszex vagy?

Én nem bírnám ki, nekem, és szerintem a legtöbb nőnek, igenis szükségünk van a szexre. Megpróbálnálak rávenni, akár neked is "esnék", és ha semmi sem hat kiraknálak. Ez van. De lehet egy szexuálpszichológus tudna segíteni.

2014. dec. 13. 22:03
 7/24 A kérdező kommentje:
Hát szerintem elég egyértelműen fogalmaztam, hogy testiség, abba pedig minden beletartozik. Meg most őszintén, a nőknek is van keze, nem? Legyen kreatív! :-)
2014. dec. 13. 22:05
 8/24 A kérdező kommentje:

Nem nevezném magam aszexuálisnak, bár pont pár napja egy kérdésnél annak vallottam magam, inkább antiszexuális, tehát aki nem foglalkozik a szexualitással.

Azt szoktam mondani, hogy egy rakás ember tud főzni, de nem mindenki akar szakács lenni. Tehát attól, hogy vágyom a szexre, attól még nem akarom csinálni, sok vele a nyűg.

2014. dec. 13. 22:08
 9/24 anonim ***** válasza:
Én is 26 éves vagyok.Mintha engem jellemeztél volna.Undorodom a puncitól meg a női testtől is de nem vagyok homo.Nem vagyok aszexuális mert régen sokat rejszoltam de mostanra abból is elegem lett.Még a nők szagától is undorodom, amikor a közelemben vannak rosszul vagyok a bőrükből áradó bűztől.Mi jó van a szexben, elképzelni sem tudom.
2014. dec. 13. 22:11
 10/24 anonim ***** válasza:
Keres assexuális lányt.de nem tudom felfogni h mi vezetett rá h te juszt se fox vele lefeküdni...azért mert eddig nem volt sexuális élményed most úgy gondolod h akkor már nem is akarsz??vagy így akarsz bosszút állni a világon?ha valamilyen pszichés dolog miatt még megértem de ez tiszta hülyeség.magaddal meg a lánnyal bszol ki.magaddal mert ki maradsz egy baromi jó dologból.a lánnyal mert csak az idejét fecsérli rád...:-( így kicsit olyan vagy mint egy meleg barát..vagy nem értem de magyarázd el kérlek mitől éreznéd úgy h ti kapcsolatban vagytok és szeretitek egymást.mitől adsz és kapsz többet mint más férfiak akik ismerik.nem bántani csak érteni szeretnélek.
2014. dec. 13. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!