Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy reagálnátok az alábbi dologra?
(Oh, hamarabb elküldte).
Szóval ha észleled a jeleket, hogy kezd rádtelepedni, akkor még nem késő!
Ha az én fotóimat lájkolgatja egy pasi, akinek barátnője van, és mellettem még több tucat lány képeire nyáladzik, akkor én nagyon sajnálom a barátnőjét, hogy egy ilyen pocs a pasija, így megalázza. És a kapcsolatukat egy sz.r-nak gondolom.
Szerintem a pasid is ezen az állásponton van. Megalázó rá nézve, hogy ezt teszed.
Minden nap tanul valamit az ember :D Amúgy, ha másik srácok képeit nézegeted a neten, akkor miért vagy együtt a mostanival?
Amúgy, ha ez tényleg olyan, mint a szemezés, akkor nem illik párkapcsolatban csinálni. (nincs erre valami életkor, ameddig ez számít? Lehet, hogy ezért nem tetszett a barátomnak az az ötlet, hogy mostmár sokkal gyorsabban tudok like-lni, mert végre letiltottam az automatikus képbetöltést facebookon (vagyis nem látom a képet), és minden ismerősöm minden képét tudom like-lni reggelente, mert a gombok sokkal gyorsabban töltődnek? Azért vicces tudni, hogy tegnap kikezdtem vagy 60 emberrel :D )
Pedig van valóságtartama. Én pl csak azt lájkolom amin tetszik valami, a legjobb barátnőm fotóját sem tetszikelem, ha szerintem úgy néz ki rajta mint egy ordas vagy szimplán bamba fejet vág.
Volt olyan régi férfi ismerősöm akinek csak azért tetszett a képe, mert örültem, hogy végre megcsináltatta a rothadó fogait.
Egyébként honnan tudod, hogy nem régi barát vagy rokon az illető? Meglehet vele szívni, volt hogy féltékeny voltam egy lányra mert imádta a barátom képét és puszival zárta a komment végét. Kiderült, hogy a másod unokatestvére....
De barátom is érdeklődött már unokatesó párja felől gyanakvóan, pedig elhiheted nincs kedvem szét túrni egy családot, sőt még csak nem is tekintek férfiként arra aki csecsemő korom óta a családom tagja.
3-as vagyok. Dehogy lájkolgatnék tovább. Épp arra írtam, hogy nem éppen nagylányos viselkedés ilyen módszerrel féltékennyé tenni valakit. Amúgy sem vezet sehová a játszmázgatás. Te jó ég, másfél hónap után!
(Mondjuk az én párkapcsolatom, ha jól sejtem, idősebb, mint ti...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!