Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy reagálnátok az alábbi dologra?
Figyelt kérdés
Már 1,5 hónapja vagytok együtt a párotokkal. Egyszer csak beszélgettek és felvetitek, hogy van-e valami probléma kettőtök között, ha igen, az mi. A párotok pedig közli, hogy igen van, mégpedig az zavarja, amikor pasikat lájkoltok a tudjuk melyik közösségi oldalon. Közli, hogy eldönthetitek, hogy mit akartok, ő kell-e nektek, vagy a csávók, akiket tetszikeltek.El lehet dönteni. Ezek a csávók tényleg nem közeli rokonok vagy nagyon közeli ismerősök/barátok, hanem csak ismerősök. Szeretitek a párotokat, nem is gondoltatok erre, hogy ez problémát jelent, oké, kicsit talán bennetek volt, hogy megpróbáljátok féltékennyé tenni ezzel, de azt mondta, hogy nem a féltékenység beszél belőle és más módon kellene féltékennyé tenni nem ilyen óvodás dologgal, mert nincs mire féltékenynek lenni, amikor megnézi, hogy ki a lájkolt illető, inkább idegesítő, hogy együtt vagytok és nektek más csávók "tetszenek". Erre mit reagáltok? Mit léptek erre?2017. febr. 14. 11:40
1/30 anonim válasza:
Igaza van.
Ha nem közeli rokon vagy barát, mi a lópikuláért likeolgatsz más pasikat?
2/30 anonim válasza:
Nem szoktam mas sracokat lajkolni. Ez alapbol inkabb pasiszokas, hogy lanyokat lajkolnak. De nem hiszem, hogy kulonosebb gondot okozna, hogy ne nyomjak ra egy gombra, ha netan megis szokasom lenne.
3/30 anonim válasza:
Azt, hogy "Úristen, mikor kerültem vissza az óvodába?".
4/30 A kérdező kommentje:
#3 Szóval, te lájkolgatnál tovább?
2017. febr. 14. 11:47
5/30 anonim válasza:
"oké, kicsit talán bennetek volt, hogy megpróbáljátok féltékennyé tenni ezzel..." - mi van? Másfél hónap után mi értelme van ilyen játszmázásoknak? Egyáltalán mi értelme, de ennyi idő után egyáltalán hogy merül fel?
Amúgy meg nem normális, hogy ez alapján "méritek" a másikat, hogy ki kit lájkol. Mennyi idősek vagytok, 13? Vagy már felnőtt ez az idióta generáció?
6/30 anonim válasza:
Nehogy már ő mondja meg, hogy mit lájkolhatok és mit nem. Zsarolni pedig főleg ne akarjon, hogy vagy ő vagy azok a pasik, mert a végén még hoppon marad. Ha meg akarnám csalni, azt úgyse az orra előtt tenném, szóval nem értem mit problémázik...
7/30 anonim válasza:
Haladj vissza legyszives a tini kategoriaba. Nem veletlen lettek elvalasztva!
8/30 A kérdező kommentje:
#6 Úgyis talál mást, nem lenne nehéz dolga sajnos, ha engem dob.
2017. febr. 14. 11:54
9/30 anonim válasza:
Hát nekem alap lenne ,hogy nem lájkolgatnám más pasik képeit ,ha lenne párom. Max ismerős pasiét,akit ismerek.
10/30 anonim válasza:
Én kezdenék félni megmondom őszintén, akkor ha! ez egy kisajátítási folyamat kezdete. Nem a levegőbe dumálok, volt ikyen barátom, de csak 4 hónapig, utána szakítottam vele. Mert kiderült, hogy noha az elején mézes-mázos volt később egy féltékenykedő kisajátító paranoiás és aggresszív barom volt. Akkor telt be nálam a pohár, amikor egy nyaralós hétvégén anyukámmal telefonáltam az udvaron, ő pedig kémfilmekbe illő módon leskelődött és hallgatózott a ház oldalából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!