Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnődnek van egy haverja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnődnek van egy haverja akiről eddig nem tudtál, csak ezzel találtad szembe magad, mit éreznél és mondanál a párodnak?

Figyelt kérdés

Féltékeny lennél, ha azt látnád, hogy a barátnőd egy férfiva beszélget ( akit te nem ismersz) és a férfi láthatóan nagyon oda van a párodért, mosolyog rá, megsimogatta a karját, közel állnak egymáshoz, és eléggé érdeklödő a férfi, de látod, hogy más nem történt köztük. Mind ezt akkor láttad, amikor megbeszéltétek, hogy elmész kocsival érte, mert elöbb végzett a munkahelyén. Után a barátnőd elköszön tőle és adnak egymásnak puszit, megölelik egymást.

Féltekeny lennél? Megkérdeznéd, hogy ki ez a férfi? Csak mert, nem igazán tudtad, hogy más férfiakkal szokott haverkodni, beszélgetni. Mit mondanál a barátnődnek?

Ha elmenne otthon fürödni, utána a szobátokban van, de a telefonját a kanapén hagyta. Láttad, hogy egy férfi keresi akinek a neve úgy van beírva, hogy

" Tomi 🙉💙" Mit tennél? Furcsálnád? Felvennéd a telefont? Vagy bevinnéd a párodnak, mert keresik..? Után megkérdeznéd ez ki volt?

Annyit elmondok a végén, hogy ő egy volt osztály társ akivel összefutott a barátnőd és megbeszélték, hogy elmennek majd valahova. Barátként találkoznak JA ÉS a férfi biszexuális, van neki egy barátja is most. Nem rég jöttek vissza Magyarországra:)

Ennek ellenére mit mondanál? Mit éreznél? Zavarna, ha elmenne a párod ezzel a férfival valahova?

L

2017. febr. 13. 08:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Minden okot megadsz a féltékenységre! Simogatja a kezed meg szívecskével írod be? Mégis kit akarsz átverni? Saját magadat, vagy minket vagy a párod? Vagy mindenkit? Ez elég nevetséges, ne haragudj. Teljesen igaza van a párodnak. Ez már nem fér bele a barátság kategóriába. Van egy lány barátom nekem is, tud róla a párom, de nem szívecskével írom be sehová és nem simogatom. Több lélektani határt is átléptél bőven. Én sem hinném egy szavad sem. Meg nem titkolod, csak nem mondod? Most hazudtoltad meg önmagad...

26/F

2017. febr. 13. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Fiú barát / haver oké, de ölelgetés meg puszi meg telefonba név mellé beírt szívecskék annyira nem.

Engem irritálna és emiatt szólnék is. Mit? Rákérdeznék, aztán a többi majd alakul a válasz függvényében.

30 éves férfi vagyok, nem köteleztem el még magamat, így tudom milyen amikor az exek vagy azok akikkel az ember korábban jobb viszonyt ápolt hozzá fordulnak társaságért. Éppen emiatt zavarna, mert mire én valakit ölelgetek, addigra már valszeg alakul valami vagy volt korábban valami. :)

30F

2017. febr. 13. 09:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Felesleges dolgokkal idegesited, egy normalis embert nem zavar, ha a parjanak van 1-2 ellenkezo nemu haverja, de nem kell szivecskekkel elmenteni a nevet meg az orra elott olelgetni, stb.
2017. febr. 13. 10:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem fogok azért bújkálni a barátom előtt, mert van egy fiú ismerősöm akivel jóban vagyok nagyon. Nincs ebben semmi, ő is megölelhetné, puszilhatná a női ismerőseit akivel jó viszonyt ápol, ezért nem lennék féltékeny és nem zavar!! Bízom a páromban.

A szívecske őt is zavarta ( mi nem zavarja..) csak nem értem, mert ennek nem kell nagy jelentőséget tulajdonítania. Mást már nem is lehet szeretni? akárcsak barátilag?

Nem jártam ezzel a férfival soha, nem az esetem. Testvérként tekintek rá:) legalábbis olyan mintha az lenne, persze ezt így nehéz megértetni bárkivel is,de tényleg nem volt köztünk semmi. A telefonomban megváltoztattam a nevét Tamásra, mert a barátom azt mondta zavarja, hogy becézgetem és szívecskéket rakok a neve után. Kicsit úgy viselkedik mint egy kisfiú.

2017. febr. 13. 10:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem titkoltam ezt. Soha nem kérdezte, hogy vannak e fiú barátaim, és ezt azért nem kérdezte, mert nem látott még fiúk társaságában sem és nem beszéltem neki fiúkról. De most ez zavarja, láthatóan. Megbeszéltem vele, ennek ellenére zavarja az egész és ő is ezzel jött, hogy IRRITÁLJA!!
2017. febr. 13. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért csodálkozol, hogy irritálja. Direkt úgy alakítod, hogy minden vele kapcsolatos dologba többet lehet belelátni.
2017. febr. 13. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:

nem vagyok féltékeny.

igen megkérdezném,hogy ki az?

furcsálná,és be vinném neki a mobilt.

semmit nem mondanék,örülnék,hogy vannak barátai,nem zavarna.

2017. febr. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!