Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm gyereke zavar, és elviselhetetlen. Mit tegyek?
fogadd el, nema te véred ,ezért zavar , és van benned feszültség.
a nő meg apát akar , érzéseit bevetve ezen van
Sztm nem való neked ez a nő. A gyerek az első ha ezt nem birod elfogadni akkor keress olyat akinek nincs gyereke.
Szerencsére az én párom imadja a 2éves lanyomat.
N25
Ilyen a pop szakma.
Lehet, hoyg azért lóg rajtad mert végre van egy értelmes férfi mintája.
Nagyon vacak megélni a válást. Az egész világa széthullott. Keresi a biztos kapaszkodókat. Igen, munka vele lenni. De csillogó szemekkel és az ágyadban lévő plüss álatokkal jár.
"Probaltam én is jatszani a gyerekkel, de hat 6 evessel nehez, mert meg kicsi. "
- nem. Sajna: te vagy kicsi ehhez a kabáthoz.
Egy 28 éves anyukával nem "járhatsz" úgy mint egy 18 éves lánnyal.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Elvált, kisgyerekes anyaként mondom, hogy senkinek se jó, ha te nem tudsz beilleszkedni a családba. Ez ezzel jár: nem párt találtál, hanem komplett családot. Van, aki nagyon tudja élvezni ezt, és szereti a gyereket, örömöt okoz neki az apa szerep is. De ezt nem lehet erőltetni, vagy jön magától, vagy nem.
Neked ez 21 évesen még tényleg korai, nem ennek van itt az ideje az életedben. Gondolom, egyelőre saját gyereket se akarsz. Pedig a pasiknál is eljön az idő, hogy gyerekre és családra vágynak. Akkor könnyebben el is fogadják a párjuk gyerekét.
Kicsit ellentmondásos, amit a kicsiről írsz, nekem szülőként ezek már nem férnek bele 6 évesen. Dodálózás, hisztik, stb.
És baromi idegesítő, mikor más neveletlen gyerekére rá se szólhatsz. Elhiszem, hogy nem élvezed.
Jobb lenne, ha nem húznád tovább ezt a kapcsolatot. Az régen rossz, ha nincs is kedved velük lenni.
A helyzet az, hogy egy jó párkapcsolathoz a szerelem önmagában nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!