Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet ok a szakításra?
Mint nő azt kell mondjam, az én párom dettó ugyanez!
Akárhova megyünk, reggel, ha felkel és én még alszom, ha pisil, ha eszik, 0-24-ben rajta van.
Órák és munka alatt is.
Rengetegszer közöltem, könyörögtem, mondtam, hogy rühellem, ha a társaságomban teszi, mire a válasza: te is azt teszed(hát elmondom, hogy nem).
Sajnos rengeteg ilyen telefonfüggő ember van, ha csak körbenézel a tömegközlekedésen, már láthatod.
Telefon nélkül meg arckönyv nélkül elpusztulna a fél emberiség(tisztelet a kivételnek).
Volt, hogy én nem értem el telefonon, meg Messengeren sem egy megbeszélt találkozó előtt, mivel ő épp evett és asztalnál tabu neki a telefon. :D Hát... Nem kommentáltam.
Nagyon bosszantó, nekem is volt ilyen időszakom, de akkor valaki miatt voltam függő. :) Hálistennek kinőttem. És mint írtam, vannak játékok, amikkel rendszeresen játszom, de ha esetleg egy nap kimarad, túlélem. :D
Én vagyok, aki írtam, hogy a párom is ilyen.
Én is használom játék miatt, van egy kártyajáték, amit alig tudok letenni, de ahogy írtad, a párom nem látja benne kárát.
Az, ha valaki miatt, az megint más, szerintem az aranyos, hiszen szeretnél vele beszélni.
Na, igen, ilyenkor még ők háborognak. Remélem sikerül megoldanotok, ha nem, akkor viszont tudd, hogy még iszonyatosan gyerek.
Az enyém képes a szüleit felhívni felnőtt férfi létére, hogy rakjanak rá mobilnetet mert lefogyott. :D
Én ilyenkor kuncogok egyet magamban, mert már tudom, hogy ez neki kínosabb, mint nekem, és erre az okos emberek rájönnek. :)
Sok mindent elmond az, hogy mindig a kezében van a telefon, de amikor épp hívod nincs..
Ez nem hiszti, ezt tiszteletlenségnek hívják. Ha valakivel vagyok, mindegy hogy pasi vagy barát, nem nyomkodom a telefont!!
Figyelmeztesd, hogy ha még továbbra is a telefonját nyomkodja ahelyett hogy veled foglalkozna az esetben szakítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!