Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet ok a szakításra?

Figyelt kérdés
Többször volt már abból probléma, hogy a párom a telefonját nyomkodja a velem töltött idő alatt is. Ez olyan 2-3 órás kimozdulásokkor is előfordul. Tehát Ennyi időt sem bír ki Anélkül, hogy nyomkodja. Gondoltam már arra is, hogy valakivel chatel, vagy mittudomén. Mert nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan rohadt fontos azon a nyamvadt telefonon. Mondom ezt úgy, hogy szabadidőmben játékokkal játszom a telefonomon. De nem a vele töltött idő rovására.
2017. febr. 10. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
Telefonfuggo. Inkabb beszelned meg vele...de mar szakitgatnal. Gondolkozz el az eleteden mert hisztis vagy. V csak te magad vagy tul unalmas.
2017. febr. 10. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha már említetted neki, hogy zavar, de mégsem bírja ki, akkor köszönj el tőle!
2017. febr. 10. 21:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem, hogy többször Előfordult. Nyilván megjegyzem neki, mert én olyan vagyok, hogy ha zavar valami, azt a másik szemébe mondom. Ha ez hiszti, akkor legyen. Hisztis vagyok, vállalom. De az végképp nem normális, hogy 3 órát nem lehet kibírni a telefon nélkül. Ez nekem súlyos függőség tünete. A wc-re is magával viszi, még akkor is, ha csak pisil. :) Erről már próbáltam leszoktatni, meg szólok érte, hogy ezt azért nem kéne.
2017. febr. 10. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos manapság ez egy komoly függőségi forma. Mondd el neki, hogy szörnyen tiszteletlen, amit csinál, és hogy ha ennyire nem érdekled, akkor kár tovább rabolnotok egymás idejét. Remélhetőleg ettől észbe kap...
2017. febr. 10. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Egyszer pillants már oda, h mit nyomkod. Valszeg messengeren az új xy
2017. febr. 10. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mint nő azt kell mondjam, az én párom dettó ugyanez!

Akárhova megyünk, reggel, ha felkel és én még alszom, ha pisil, ha eszik, 0-24-ben rajta van.

Órák és munka alatt is.

Rengetegszer közöltem, könyörögtem, mondtam, hogy rühellem, ha a társaságomban teszi, mire a válasza: te is azt teszed(hát elmondom, hogy nem).

Sajnos rengeteg ilyen telefonfüggő ember van, ha csak körbenézel a tömegközlekedésen, már láthatod.

Telefon nélkül meg arckönyv nélkül elpusztulna a fél emberiség(tisztelet a kivételnek).

2017. febr. 10. 21:48
 7/13 A kérdező kommentje:

Volt, hogy én nem értem el telefonon, meg Messengeren sem egy megbeszélt találkozó előtt, mivel ő épp evett és asztalnál tabu neki a telefon. :D Hát... Nem kommentáltam.

Nagyon bosszantó, nekem is volt ilyen időszakom, de akkor valaki miatt voltam függő. :) Hálistennek kinőttem. És mint írtam, vannak játékok, amikkel rendszeresen játszom, de ha esetleg egy nap kimarad, túlélem. :D

2017. febr. 10. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakitásra? Ahhoz kapcsolat is kellene. Egy helyen vagytok (Bánatodra nem együtt!), ö szorgalmasan nyomkodja, Te meg lehajtott fejjel szépen, szo nélkül sétálj ki az életéböl (eddig sem voltál benne!!!)
2017. febr. 10. 23:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok, aki írtam, hogy a párom is ilyen.

Én is használom játék miatt, van egy kártyajáték, amit alig tudok letenni, de ahogy írtad, a párom nem látja benne kárát.

Az, ha valaki miatt, az megint más, szerintem az aranyos, hiszen szeretnél vele beszélni.

Na, igen, ilyenkor még ők háborognak. Remélem sikerül megoldanotok, ha nem, akkor viszont tudd, hogy még iszonyatosan gyerek.

Az enyém képes a szüleit felhívni felnőtt férfi létére, hogy rakjanak rá mobilnetet mert lefogyott. :D

Én ilyenkor kuncogok egyet magamban, mert már tudom, hogy ez neki kínosabb, mint nekem, és erre az okos emberek rájönnek. :)

2017. febr. 10. 23:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent elmond az, hogy mindig a kezében van a telefon, de amikor épp hívod nincs..

Ez nem hiszti, ezt tiszteletlenségnek hívják. Ha valakivel vagyok, mindegy hogy pasi vagy barát, nem nyomkodom a telefont!!

Figyelmeztesd, hogy ha még továbbra is a telefonját nyomkodja ahelyett hogy veled foglalkozna az esetben szakítasz.

2017. febr. 11. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!