Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleragadtam egy olyan kapcsolatba, amiben nagyon haldoklik a lelkem, de egyenlőre anyagi okok miatt nem tudok költözni, hogy viseljem el addig is?
Nem, nem jobb, én csak abból indultam ki, akik összecuccoltak haverokkal, hogy vagy megragadtak így, vagy visszakényszerültek a szülőkhöz, mert nem volt hova tovább.
Hogy másoknál hogy megy, nem tudom.
A kérdezőnél gondolom, ha lenne szülő, odamenne, tehát valszeg nincs, vagy ez az opció kilőve. Igaz, nem írt gyerekről, hogy van-e. Azt se, hogy nincs.
A lány, akit ismerek pl ott van 1 gyerek, a csajnak meg nincsenek szülei/családja, senkije, a kapcsolata meg egy rakás $zar...
Nem mindig van jó megoldás...
Sopronhoz kôzel,Sopronkôvezsd,Autoliv Kft. Ad szàllàst is,a fîzetés is viszonylag jo.
N25
Jaj, ugyan már, hogy itt is a kifogásáradat megy! Nevetséges, ha annyira szar, akkor nem nyavalyogni kell, hanem lépni. Összecuccolni pár egyetemistával, akármi. Senki sem mondta, hogy egyedül vagyél ki egy albérletet, de x-ediknek csapódhatsz akárkihez.
Én is rossz helyzetből léptem ki, kb. minden nap sírógörcs, de rájöttem, hogy vagy hisztizek, vagy teszek ellene. Elmentem két műszakban melózni - addig sem voltam otthon -, és amint összejött pár havi tartalék, összecuccoltam három másik lánnyal.
Ez volt 25 évesen, közben szerelmes lettem egy srácba, és most már együtt élünk külföldön.
Ha a családomon múlik, akkor még isten tudja meddig szívják a véremet, meg használnak boxzsáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!