Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleragadtam egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleragadtam egy olyan kapcsolatba, amiben nagyon haldoklik a lelkem, de egyenlőre anyagi okok miatt nem tudok költözni, hogy viseljem el addig is?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan durván oda vagyok lelkileg, nyugtatózom magam, hogy kibírjam még, de többet sírok, vagy vagyok rosszul,mint jól. Nincs hova mennem jelenleg, muszáj pénzt gyűjtenem a lépéshez. Néha attól félek, hogy a mentő elvisz már. Hogy bírjam ki, amig nem tudok lelépni, hogy ne dögöljek bele?
2017. febr. 8. 19:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem, nem jobb, én csak abból indultam ki, akik összecuccoltak haverokkal, hogy vagy megragadtak így, vagy visszakényszerültek a szülőkhöz, mert nem volt hova tovább.

Hogy másoknál hogy megy, nem tudom.

A kérdezőnél gondolom, ha lenne szülő, odamenne, tehát valszeg nincs, vagy ez az opció kilőve. Igaz, nem írt gyerekről, hogy van-e. Azt se, hogy nincs.

A lány, akit ismerek pl ott van 1 gyerek, a csajnak meg nincsenek szülei/családja, senkije, a kapcsolata meg egy rakás $zar...

Nem mindig van jó megoldás...

2017. febr. 8. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Külföld nem jöhet szóba?
2017. febr. 8. 20:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem. Külföldön voltam már régebben, Németországba és Hollandiába is, de most nem lenne idegrendszerem egy külföldözéshez, főleg, hogy egyedül vagyok.Nincs olyan barátnő pl, akinek megfognám a kezét, hogy na gyere, megyünk a világba. Egyedül meg nem merek.
2017. febr. 8. 20:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Sopronhoz kôzel,Sopronkôvezsd,Autoliv Kft. Ad szàllàst is,a fîzetés is viszonylag jo.

N25

2017. febr. 8. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Jaj, ugyan már, hogy itt is a kifogásáradat megy! Nevetséges, ha annyira szar, akkor nem nyavalyogni kell, hanem lépni. Összecuccolni pár egyetemistával, akármi. Senki sem mondta, hogy egyedül vagyél ki egy albérletet, de x-ediknek csapódhatsz akárkihez.

Én is rossz helyzetből léptem ki, kb. minden nap sírógörcs, de rájöttem, hogy vagy hisztizek, vagy teszek ellene. Elmentem két műszakban melózni - addig sem voltam otthon -, és amint összejött pár havi tartalék, összecuccoltam három másik lánnyal.

2017. febr. 9. 10:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez volt 25 évesen, közben szerelmes lettem egy srácba, és most már együtt élünk külföldön.

Ha a családomon múlik, akkor még isten tudja meddig szívják a véremet, meg használnak boxzsáknak.

2017. febr. 9. 10:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Hogy jött össze pár havi tartalékod? Nem kellett fizess semmiért ahol épp laktál? Mert itt ez van, muszáj fizetni a kiadásokat, az mellett kb kajára marad és hello...
2017. febr. 9. 13:17
 18/19 Költőnő? ***** válasza:
Ne haragudj, de ha nem lépsz még, akkor még nem elég szar. Majd ha az lesz, lépni fogsz, hidd el.
2017. febr. 10. 13:12
 19/19 anonim ***** válasza:
No mit történt?? jól vagy?
2017. aug. 3. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!