Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugtassam meg?
Figyelt kérdés
A barátom folyamatosan aggódik, hogy darts játékosként hamarosan elhízott és tetovált leszek (mint a tévében látható női játékosok nagy része), és piszkál is ezzel folyamatosan. Hogyan tudnám megnyugtatni, hogy én igényes vagyok a külsőmre és egyébként is csak amatőrként játszom? 24L és 27F2017. febr. 8. 14:05
1/5 anonim válasza:
Fogsz egy dartot, becélzod a zacsit és ezt a három szót mondod "ezt hagyd abba".
30/f
2/5 anonim válasza:
Ha amúgy nem vagy kövér de a darts miatt ehízol szerintem a barátodnak nem kötelessége ezt elfogadnia, ha alapból nem tetszenek neki a kövér nők akkor főleg. Ha ő kitalálná, hogy holnaptól transznemű lesz és kisestélyit hordana te el tudnád fogadni?
3/5 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ha azt a stílust követnéd, már régen olyan lennél.
4/5 anonim válasza:
Ja én úgy értettem, hogy ez a szándékot :D Mármint, hogy elhízz és tetovált legyél.
Ha nem tettél ilyen utalást neki akkor nem nagyon értem... pl attól, hogy valaki játszik gépen nem lesz még elhízott, pattanásos, igénytelen.. ezek csak sztereotípiák.
5/5 anonim válasza:
Az én párom régóta játszik (29F), mégsincs hatalmas sörhasa és tetkója, mint a legtöbb profinak. Én nemrég kezdtem, de én sem tervezem olyanná válni. Ez csak sztereotípia... 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!