Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nálatok mennyi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mennyi volt a leghosszabb idő, hogy úgy voltatok együtt egy fiúval, hogy nem szerettétek?

Figyelt kérdés

Vagyis bocsi, elfelejtettem, hogy a nők nincsenek rászorulva ilyesmire, hogy csak együtt legyenek valakivel, akit nem szeretnek, hogy legalább ennyijük legyen...

Én fiu vagyok, sajnos érzelmi intelligenciám igen alacsony, minden ilyesmit emulálva kellett megtanulnom. Vagy lehet egész egyszerüen csak azért nem szeretek bele a barátnőimbe, mert nem elég szépek? Ha szebbek lennének biztosan jobban kellenének?

Például én öszintén megmondom egy lánynak, hogy mennyire jól néz ki hozzám képest. Megmondom azt is, hogyha szép a melle és hasonlók. De ha nem gondolom igy, akkor mégis mit csináljak? HAZUDJAK? Ja igaz vannak ún. "sikeres" emberek, akik azt mondják, amit hallani akar a többi ember.

2017. febr. 7. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én lányként úgy gondolom, hogy eddig még egyszer sem voltam olyan fiúval, aki külsőleg az én szintemen lett volna, mégis mikor megszerettem valakit, sokkal szebbnek láttam már. De minden ember más. Az biztos, hogy az idő elteltével én is válogatósabb vagyok. Nagyon nehéz nekem is párt találnom, mivel nem tudom elviselni az olyan férfit, akivel nem tudok miről beszélni. Ez egyszerűen sokkal fontosabb mint a külső. Külsőleg ugyanakkor mivel én úgy gondolom, hogy azért adok magamra, visszafelé sem szeretnék egy olyan partnert, akinek elhanyagolt a külseje. Mindenki hozza ki magából a legjobbat!
2017. febr. 7. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként még egy megjegyzést szólnék. Szóval én úgy látom, hogy te érzelmi szinten még mindig nagyon vissza vagy maradva. Inkább próbálj meg erre gyúrni mielőtt párt választasz. Ha készen áll rá, akkor neked is lehet párkapcsolatod, de amíg így állsz hozzá, inkább fejleszd magad. A magány is lehet fejlesztő hatással az emberre. Csak depressziós ne legyél.. :D
2017. febr. 7. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolso kommentje jo. Ha nem vagy eleg erett gondolkodasban akkor csak felszines bulak fognak szoba allni veled. Ebbol meg majd azt hiszed minden csaj ilyen... mint itt sokan. Holott csak normalisnak kene lenni, es akkor a normalis fog veled szoba allni.

Olvasok itt neha olyan agymeneseket csalodott (es vegtelenul tapasztalatlan felszines) fiuktol olyan lanyokrol velemenyt amirol azt gondolom halat adok az egnek hogy nem ezen a szinten vagyok.

Neha metron, villamoson az utcan latok hasonloan "ertelmes" egyedeket noi es ferfi oldalrol... de nem ebbol indulok ki. Az emberek nagy reszet beraktam egy kepzeletbeli burokba "Buta" felirattal a tobbiekke meg marha jol ko lehet jonni, normalis ertekrenddel stb. Veluk kell foglalkozni nem a hulyekkel...

2017. febr. 7. 15:38
 14/15 A kérdező kommentje:

hát eddig mindig "normális" barátnőim voltak...öszinte érzelmekkel.

akik felszinesek, azoknak nem kellek, mert semmi menőt nem tudok nyujtani

aki alkoholista vagy egyéb modon beteg azt én rugom ki

Ezt a "nem állsz készen egy kapcsolatra" dolgot meg azóta hallgatom mióta élek...és már uncsi...embrek 70%-a otthagygatná a munkahelyét holnap, mert oda sem áll készen....csak hogy visszavágjak egy erős érvvel...

Ja és a "változz meg" témát is azóta hallgatom, mióta élek...egy csomót változtam, mitöbb NAGYON sokat, de mégis mindig ez a vége, hogy "változz meg"...de magyarra forditom: legyél egy másik ember, nem az ami most vagy.

JAAAAA, akkor ha az a MÁSIK ember kell, akkor azzal kell összeállni nem velem...

2017. febr. 7. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
hat de most most lehet tenni, ha az erzelmi intelligenciad alacsony. csak fejleszteni lehet. de meg amugy ennek nincs is ertelme. mi az hogy meg kell tanulnod az erzelmeket? robot vagy vagy mi? ha meg ilyen akarsz maradni akkor valasz egy olyan lanyt aki szinten ilyen erzeketlenebb tipus mint te. altalaban ha valaki erzelmes (ugy atlagos szinten is) akkor nem tud parban lenni olyannal aki visszafele nem mutatja ki. jo persze nyilvan arra is van pelda de az ugy akkor se egeszseges.
2017. febr. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!