Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a párommal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a párommal, aki már szóbaáll velem, de még haragszik. Mikor hozhatom fel a találkozás ötletét?

Figyelt kérdés

Nem egy városban élünk, 50 km van köztünk, hetente szoktunk találkozni 1-2 naponta, néha kéthetente.

Egy hete összevesztünk az én hibámból, bocsánatot kértem. Elfogadta, de azt mondta, még mindig mérges rám. Elég makacs, sértődékeny típus ő, és érzem a hangján, írásán, hogy még nem az igazi a hangulata velem kapcsolatban... Szerintetek mikor vethetem fel a találkozás gondolatát? L20

2017. febr. 6. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Vard meg amig o kezdemenyez..
2017. febr. 6. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy (felnőtt) párkapcsolatban mégis hogy lehet annyira összeveszni, hogy ne álljatok szóba egymással (mint az oviban), és utána még konkrétan FÉLJ felhozni a találkozás gondolatát? Számomra ez annyira elképzelhetetlen... Ha én összeveszek a párommal (akivel mondjuk együtt élek, de tegyük fel, hogy ez most nem áll fenn), akkor legkésőbb másnap, miután mindketten aludtunk rá és kicsit lenyugodtunk, mondom, hogy találkozzunk, beszéljük meg élőben, sokkal hatásosabb a bocsánatkérés egyébként is szemtől-szemben, na meg tényleg nehéz élőben haragudni arra, akit szeretsz.

De komolyan, ez ennyire másképp működik másoknál? Félni kell egy veszekedés után, meg agyalni, hogy vajon mikor hívhatod el találkozni a PÁROD??? Wtf, valódi párkapcsolatról beszélünk, vagy valami rideg, bizalmatlan, távolságtartó kapcsolat-szerűség?

2017. febr. 6. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős ez a helyzet, nálunk is előfordul ilyesmi de azért én a következő két napban csak szoktam neki mondani, hogy találkozzunk és inkább személyesen beszéljük meg. Szóval egy hét eltelt nálatok, nyugodtan mondhatod neki, hogy találkozzatok most már.
2017. febr. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!