Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthető ki cselek és trükkök nélkül?
Néha elbizonytalanodom abban, hogy a párom igazán szeret -e engem, és milyen szeretettel szeret... Hogy mennyit jelentek neki, vagy mondjuk hogy megijedne -e, ha felbukkanna a szakítás esélye...
Vannak rá NEM hátsó, aljas, cseles módszerek, hanem egyenes megoldások, hogy kiderítsem, mit jelentek neki, hogy tényleg szeret -e engem?
Hogyan?
Tényleg csak a beszélgetést javasolnátok? És ha a beszélgetések sem "érnek célba"? Honnan deríthetném ki bizonyossággal, hogy a párom tényleg szeret engem, és velem akar lenni?
Adjatok tanácsot, ötletet, tippet, saját tapasztalatokból, lélektani könyvekből, bárhonnan! Köszönöm.
16:14-esnek csak annyit mondanék, hogy nem benne nem bízom, hanem saját magamban, illetve az én érzéseimben. (Nem őt illetően, hogy mit érzek iránta, hanem hogy mit érzek vele kapcsolatban.) Tudom róla, hogy őszinte ember. És mindig lehet adni a szavára.
Ahogy beleszól a telefonba, sem nevezheted hidegnek, vagy idegennek. Nem ezekkel van a gond. Hanem néha elbizonytalanodom, hogy valóban igaz szeretet köti -e hozzám, vagy esetleg már csak a ragaszkodás, a megszokás? Vagy szeret, de nem szerelemmel?
Tudom, tudom. Hülyeség ilyen kérdésekre választ várni, egyáltalán feltenni őket. Örüljek, míg együtt vagyunk, és legyek boldog, meg nyugodt az oldalán.
De mégis bizonyosságot szeretnék nyerni róla, illetve tudni szeretném, hogy ki vagyok én a számára, hogyan gondol rám.
És már várom a kérdést, tehát megelőlegezem a választ: Pár hét múlva leszünk másfél éve együtt, és én 23 éves vagyok, ő 24. :)
Egyébként talán azt fogom tenni, hogy majd egy nyugodt pillanatban, amikor nem zavar minket senki és semmi, és minden rendben van köztünk is, kérem majd, hogy beszéljen az érzéseiről.
De azért köszönöm mindenkinek a válaszát!
12:23-as: még nem történt meg ez a beszélgetés. :) Ezt nem lehet előre eltervezni. Majd ha lesz alkalmas idő, és hely, akkor úgyis előkerül. :)
De egyébként a hétvégénk ugyanolyan volt, mint régen, szóval jóval nyugodtabb vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!