Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthető ki cselek és trükkök nélkül?
Néha elbizonytalanodom abban, hogy a párom igazán szeret -e engem, és milyen szeretettel szeret... Hogy mennyit jelentek neki, vagy mondjuk hogy megijedne -e, ha felbukkanna a szakítás esélye...
Vannak rá NEM hátsó, aljas, cseles módszerek, hanem egyenes megoldások, hogy kiderítsem, mit jelentek neki, hogy tényleg szeret -e engem?
Hogyan?
Tényleg csak a beszélgetést javasolnátok? És ha a beszélgetések sem "érnek célba"? Honnan deríthetném ki bizonyossággal, hogy a párom tényleg szeret engem, és velem akar lenni?
Adjatok tanácsot, ötletet, tippet, saját tapasztalatokból, lélektani könyvekből, bárhonnan! Köszönöm.
A beszélgetésen kívül nemigen tudok semmit javasolni. Egy őszinte beszélgetés átlagban többet ér minden trükknél.
Amúgy Te most azt akarod hallani, hogy nem szeret? Csak mert eléggé ez vehető ki az írásodból.
én pont z előző ilyesmi kérdésemre kaptam a legjobb választ!
és bejött!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
szerintem ez nyílt kérdés, nem aljas trükk
teljesen őszinte. leírod, hogy mit érzel, és leírod, hogy ez neked nem jó, és felveted, hogy ha így van, akkor elengeded
ez nem trükközés
Nem akarom azt hallani, hogy nem szeret. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok az érzéseire, de nem akarok trükköket alkalmazni. Hogy mondjuk féltékennyé teszem, vagy mondjuk eltűnök pár napra, ilyesmik.
És nem azt mondtam, hogy "félek, nem szeret", hanem azt, hogy néha elbizonytalanodom. Talán azért, mert ő sosem volt az a romantikus alkat, szóval nem várhatok tőle meglepetés gyertyafényes vacsorákat, meg hogy verset ír nekem, ilyesmi... (Még szerencse, hogy erre nekem sincs igényem.) Tehát ilyen tettekből nem láthatom.
Épp ezért vagyok kíváncsi arra, hogy hogyan tudom én ezt akkor egyértelműen látni...
Bocsánat, ha komplikált vagyok.
sajnos szerintem mindenképpen csak önkínzó megoldás van
pl én egyszer egy veszekedés alkalmával, amikor szakítás szélén álltunk nem tettem semmit!!! nem hívtam, nem írtam, , mert akkor soha nem tudom meg, hogy én miattam vagyunk e együtt, vagy teljesen önszántából van velem. tehát nem én tartom csak össze magunkat.
sajnos tényleg teljesen el kell engedni és ha feléd lép, akkor nagyon fogsz örülni :)de addig az lesz életed legnagyobb szenvedése, míg vársz, de utána MINDIG tudni fogod, hogy szeret, mégha ki sem mutatja
előző vok
eszembe jutott egy egyszerűbb dolog
amikor tudod, hogy nem dolg, vagy nyugodt környezetben van,hívd fel és hallgasd, hogyan szól bele:
ha: "ja, mondjad" = minek hívtál, ki vagy te
ha: "szííííjja, mizu?" = de jó, hogy hívtál, szeretlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!