Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan deríthető ki cselek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthető ki cselek és trükkök nélkül?

Figyelt kérdés

Néha elbizonytalanodom abban, hogy a párom igazán szeret -e engem, és milyen szeretettel szeret... Hogy mennyit jelentek neki, vagy mondjuk hogy megijedne -e, ha felbukkanna a szakítás esélye...

Vannak rá NEM hátsó, aljas, cseles módszerek, hanem egyenes megoldások, hogy kiderítsem, mit jelentek neki, hogy tényleg szeret -e engem?

Hogyan?

Tényleg csak a beszélgetést javasolnátok? És ha a beszélgetések sem "érnek célba"? Honnan deríthetném ki bizonyossággal, hogy a párom tényleg szeret engem, és velem akar lenni?

Adjatok tanácsot, ötletet, tippet, saját tapasztalatokból, lélektani könyvekből, bárhonnan! Köszönöm.

2010. máj. 7. 15:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A beszélgetésen kívül nemigen tudok semmit javasolni. Egy őszinte beszélgetés átlagban többet ér minden trükknél.

Amúgy Te most azt akarod hallani, hogy nem szeret? Csak mert eléggé ez vehető ki az írásodból.

2010. máj. 7. 16:01
 2/15 anonim ***** válasza:

én pont z előző ilyesmi kérdésemre kaptam a legjobb választ!

és bejött!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. máj. 7. 16:02
 3/15 anonim ***** válasza:

előző vagyok

a 13:52-est olvasd

2010. máj. 7. 16:03
 4/15 anonim ***** válasza:
De ez egy elég aljas trükk... :)
2010. máj. 7. 16:09
 5/15 anonim ***** válasza:

szerintem ez nyílt kérdés, nem aljas trükk

teljesen őszinte. leírod, hogy mit érzel, és leírod, hogy ez neked nem jó, és felveted, hogy ha így van, akkor elengeded

ez nem trükközés

2010. máj. 7. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat egyik alapköve a bizalom. Szerintem ha szereted, megbízhatsz a szavában. Az gond, ha féltékenység üti fel a fejét, nem csak neked, hanem neki is. Próbálj egy picit jobban bízni benne:).
2010. máj. 7. 16:14
 7/15 anonim ***** válasza:
nem könnyű úgy bízni, hogy nem mutatja jelét, hogy szeret, csupán, mert szórakozik azon, hogy a másik hogy aggódik.
2010. máj. 7. 16:27
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem akarom azt hallani, hogy nem szeret. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok az érzéseire, de nem akarok trükköket alkalmazni. Hogy mondjuk féltékennyé teszem, vagy mondjuk eltűnök pár napra, ilyesmik.

És nem azt mondtam, hogy "félek, nem szeret", hanem azt, hogy néha elbizonytalanodom. Talán azért, mert ő sosem volt az a romantikus alkat, szóval nem várhatok tőle meglepetés gyertyafényes vacsorákat, meg hogy verset ír nekem, ilyesmi... (Még szerencse, hogy erre nekem sincs igényem.) Tehát ilyen tettekből nem láthatom.

Épp ezért vagyok kíváncsi arra, hogy hogyan tudom én ezt akkor egyértelműen látni...

Bocsánat, ha komplikált vagyok.

2010. máj. 7. 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

sajnos szerintem mindenképpen csak önkínzó megoldás van

pl én egyszer egy veszekedés alkalmával, amikor szakítás szélén álltunk nem tettem semmit!!! nem hívtam, nem írtam, , mert akkor soha nem tudom meg, hogy én miattam vagyunk e együtt, vagy teljesen önszántából van velem. tehát nem én tartom csak össze magunkat.

sajnos tényleg teljesen el kell engedni és ha feléd lép, akkor nagyon fogsz örülni :)de addig az lesz életed legnagyobb szenvedése, míg vársz, de utána MINDIG tudni fogod, hogy szeret, mégha ki sem mutatja

2010. máj. 7. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:

előző vok

eszembe jutott egy egyszerűbb dolog

amikor tudod, hogy nem dolg, vagy nyugodt környezetben van,hívd fel és hallgasd, hogyan szól bele:

ha: "ja, mondjad" = minek hívtál, ki vagy te

ha: "szííííjja, mizu?" = de jó, hogy hívtál, szeretlek

2010. máj. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!