Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Mi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Mi volt ez tegnap este?

Figyelt kérdés
3 hónapja ismerek egy srácot, egy ideig rendesen kavartunk, majd lerázott, de azóta is néha összefutunk még. Tegnap megbeszéltünk egy találkozót a közös barátokkal együtt. Eleinte nem sokat foglalkozott velem, majd miután elmentem az egyik barátomhoz, elkezdett sms-ekkel bombázni... hogy ő találkozni szeretne (kettesben). A végén a házuknál találkoztunk, kissé ittas volt, elkezdett panaszkodni nekem, hogy milyen ideges miattam, hogy leléptem a társaságból, és hogy miért csinálom ezt vele, hogy neki kell utánam futnia, de közben vég ölelgetett. Aztán felhívott magához... annyira akaratoskodott, hogy végül együtt fürödtem vele. Közben azt mondta, mióta "együttvagyunk" (?), más csajjal nem volt és nem is érdekli más. Majd együtt is aludtunk, persze közben próbálkozott... De valahogy sokkal aranyosabb volt most, mint az eddigi találkozásaink során - vég hozzámbújt, puszilgatott - régen ezeket nem így csinálta. Pedig a fürdés után nagyjából már józan volt. Nem tudom, mire véljem ezt. Legutóbb otthagytam nála az ékszereim, reggel, mikor haza akartam vinni őket, eleinte nem akarta odaadni, hogy majd legközelebb elviszem, ráér. :D Furcsa volt, honnan veszi, hogy lesz legközelebb? Mi lehetett ez?
2010. máj. 7. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
hát kérlek fingom sincs...:S
2010. máj. 7. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem csak lyukra játszik a gyerek.
2010. máj. 7. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Mi ez a kérdés h honnan veszi h lesz legközelebb?:D

ő volt berúgva, és te fürödtél vele együtt+ aludtál vele...szóval ez így elég hülye kérdés, nyílván már azt hiszi hegyütt vagytok, mivel ilyen jeleket adtál neki, vagy dsak szimplán azt h megkaphat téged

2010. máj. 7. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem gondolod, hogy csak kihasznál?

Vagy féltékeny?

Vagy mindkettő.

Ittasan az ember általában őszinte, könnyebben jönnek a szavak, de vannak olyanok is, akik síkrészegen csípőből hazudnak.

Hát, meggondolatlanság volt, hogy felmentél, egy lány tudjon nemet mondani, de már megtörtént tenni nem tudsz ellene.

Kérd vissza tőle cuccaidat, idővel úgyis kiderül, hogy mit akart.

21/L

2010. máj. 7. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:
A cuccaimat visszakértem... de nem tudom, hogy derítsem ki, mit akar. :S Ezekről ő elég nehezen beszél, nagyon büszke.
2010. máj. 7. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

én nem fürödtem volna vele.

ez a srác szerintem csak dugni akar....

részeg volt. és neked van lukad. ennyi.

mi az hogy most sokkal aranyosabb volt?? aranyosan akart megdugni???:O

na mind1

te tudod...

bocs hogy így kiakadtam engem már sokan átbasztak....

egy jo tanács!!! ne legyél naiv! a látszat néha csal.

2010. máj. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!