Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszahozni egy Nőben a lángot? (Újból szerelembe ejteni)
Párommal szakítottunk kb 3 hónappal ezelőtt, szét is költöztünk . Van egy 2,5 éves gyerköcünk. Még szeretjük egymást és hagytunk időt magunknak , hogy rendezzük a dolgainkat. Néha találkozunk es el megyunk ide oda, de kb ennyi :) .
F35 N30
H lehet újból szerelembe ejteni egy normális Nőt????
Újból visszahozni a tűzet????
Második, ez egyáltalán nem biztos.
Először is: sokat kell beszélgetnetek. Mindenről, bármiről. Legyél érdeklődő, de nem erőltetetten. Gyűjtsétek össze a problémákat, aztán együtt vitassátok meg, hogy mi lehet rájuk a megoldás, mit kellett volna tennetek és csinálnátok már másképp. Ne mutogassatok egymásra semmiben! Mondd el neki, mit jelent neked, milyennek látod, és pótold be az elmaradt bocsánatkéréseket. Ha őt is nyitottnak látod a kapcsolat megjavítására, akkor jó úton haladsz.
Nekem is volt már olyan mélypontom a párommal, hogy azt mondtam, ebből elég, nem bírom tovább. Mintha már nem is szerettem volna. De aztán amikor őszintén elmondta az érzéseit és láttam rajta, hogy nem akar elveszíteni és megtenne értünk bármit, akkor újra belobbant minden, mint valami tiniszerelemnél. :) Persze nem "újra" lettem szerelmes, hanem addig is az voltam, de magamról tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az ember maga sem tudja, mit is érez valójában.
Sehogy. Soha nem is "lángolt".
Illetve egy mód van. Nagyon sok pénzzel. De csak egy másikat.
Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle. Légy férfi végre, és keress egy másikat! Fizesd a minimum gyerektartást. A gyereket úgyis ellened fordítja, akinek te leszel az elsőszámú ellenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!