Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha a párom szexchatel egy kolléganőjével munka közben, de több nem történik közöttük?
18 asvagyok.
És akkor mi van ?
Én is házas voltam, és 2 gyerek . Mégis otthagytam.
Ilyennel nem szórakozunk.
Nyakamat rá hogy ő sem szórakozik és simán megkettyintené.
Dehát a te életed, majd eldöntöd mi lesz ,most vagy évek múlva...
"A válasz: "ez nem az aminek látszik, a csajjal csak szórakozik, nem is érdekli, dehát a csaj odavan érte, de ő viszont csak engem szeret... stb."
Ez a válasz is rossz, mellesleg sántít is, sunyi válasz...
Mellesleg rohad.t mód tiszteletlen veled a párod.
" mert olyanokat írt a lánynak, hogy ilyen lángolás még sosem volt neki és ilyet még senki nem váltott ki belőle... és ilyen kémia még soha"
Attól, hogy ez nem fizikai megcsalás, de sötétségre vall azt gondolni, hogy ez nem megcsalás.
Az előfordul szerintem, hogy hosszútávú kapcsolatban vonzalmat érzünk más iránt is.. Velem is előfordult már. De nem hoztam a másik tudtára, pláne nem ennyire nyilvánvalóan és így. Konkrétan leírta, mennyire szertné megd.gni. Most ez mennyiben jobb, mintha meg is tette volna? Az nem segít, hogy "csak" így vágyik rá.
Ahogy előttem írták, vak aki elvált. Te döntöd el, hogy elviseled-e ezt a viselkedést, vagy sem.
Nekem mondjuk ez sok lenne pl. Más meg nem válik emiatt, hanem tűr.
Tényleg a te döntésed.
Lényegtelen,hogy ki volt az a csaj és tudott -e rólad.
Sosem a harmadik felet kell hibáztatni.
Csakis a férjed hibája . Tudja,hogy ott vagy neki te,mégis ilyen mocskos üzeneteket vált egy másik nővel.
Én ott hagynám. Igen,biztos nem könnyű sok év után és közös gyerekkel.
De sosem késő új életet kezdeni..Vagy felőlem vele maradhatsz, de garantálom,hogy ott lesz benned a kétely,hogy nem -e írogat azóta másoknak,nem -e történt tettlegesség stb..
Ezek után,hogy lebukott, garantálom,hogy törölni fogja a kis mocskos üzeneteket.
Ha egyszer ilyet megtett,nekem vége lenne a bizalom.
És nem, nem minden férfi ilyen.
"És vajon én rontottam-e el valamit?"
Ne hibáztasd magad.Ha valami miatt a párod nem érezte már úgy veled magát,akkor meg kellett volna beszélnie, nem máshoz futni. Mégha nem is fizikálisan ment a csajhoz..
Veled kellett volna sex chatelnie , nem mással..Nem te vagy a hibás szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!