Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számít, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha a párom szexchatel egy kolléganőjével munka közben, de több nem történik közöttük?

Figyelt kérdés
A párom kezdeményezett... De tettlegesség nem történt...
2017. febr. 3. 11:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rémisztő, hanem megalázó rád nézve. Érzelmileg máshoz kötődni akár, biztos szakításhoz vezet és én ezt nem várnám meg, de még ha csak unatkozik akkor sem tűrném el, rosszabb mint a fizikai megcsalás.
2017. febr. 3. 11:50
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám. Nekem ez olyan... még nem történt semmi, de elöbb-utóbb fog. Ha hagyod, fájni fog.
2017. febr. 3. 12:34
 13/35 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem cserélnek képet és videót,addig semmi gáz.
2017. febr. 3. 12:36
 14/35 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nekem bizony már nem férne bele.
2017. febr. 3. 12:47
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Juj. Ez gáz. Szóval ilyen lángolás még nem volt neki? Ezek szerint veled sem? Tehát az a csaj sokkal jobban bejön neki mint te valaha.
2017. febr. 3. 13:35
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom, volt-e kép, videó, de nem értem, az miért rontana a helyzeten? Anélkül is elég aggasztónak érzem
2017. febr. 3. 13:38
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

Én nem maradnék ilyen emberrel egy percet sem tovább.

És nem érdekelne az álnaív kamu dumája sem,hogy hát ő nem gondolta,hogy ez is megcsalásnak számít.

Hogy a bánatba ne..

Fordított helyzetben szerinted ő hogy reagálta volna le,ha te egy másik férfival ilyen beszélgetést kezdeményezel? ..

Én hagynám menni , majd találsz olyat,aki megadja a tiszteletet .

És igen,most még csak beszélgettek,de ha nem szerzel róla tudomást,akkor ki tudja meddig ment volna még el..

Már ez is bőven sok.

Ha van egy párom,akit szeretek és vele tervezek,akkor nem kezdek el ilyen beszélgetést más férfival

2017. febr. 3. 14:15
 18/35 anonim ***** válasza:
81%
Mért a pàrod egy ilyen ember még mindig? Miért nincs tartásod???
2017. febr. 3. 14:33
 19/35 A kérdező kommentje:
Mert a férjem és van egy gyerekünk. Eddig nem tudtam, hogy ezt csinálja. A lányt is ismerem futólag, egy munkahelyen dolgoztunk mind, csak én eljöttem előbb.
2017. febr. 3. 14:45
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező, mindenképp add a férjed tudatára.
2017. febr. 3. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!