Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon félek mit fog szólni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek mit fog szólni a barátom ha meglát meztelenül. Meddig lehet húzni, hogy sötétbe csináljuk?

Figyelt kérdés

Már együtt vagyunk annyi ideje a barátommal, hogy nagyon időszerű lenne a szex. Ő 20 éves én nála pár évvel fiatalabb, de még nem voltam fiúval. Senki sem tudja ezt rólam csak pár barátnőm, mivel elég sok fiúnak felkeltettem már a figyelmét és volt sok "pasim" is ezért a barátom is úgy tudja, hogy már nem vagyok szűz.

Az igazság az, hogy vannak olyan dolgot a testemen amin nem tudok változtatni és emiatt nem jutottam még el odáig, hogy lefeküdjek valakivel. A mellem is kicsi nagyon de az annyira nem zavar, inkább az, hogy odalent a p*ncimon nagyon sötét a bőr, pedig a testem többi részén nem olyan, és ráadásul nagyon nagyok a kis és nagy ajkaim is és az egész undorító úgy ahogy van... Nagyon utálom magamat emiatt, pedig mindenki azt mondja rólam milyen szép lány vagyok, de annyira félek, hogy ha meglátja valaki akkor megundorodik tőlem. Az igazság az, hogy az első barátom amikor egyik alkalommal pettingeltünk és lehúzta a ruhámat akkor ő szólt be rá, hogy "ez meg hogy néz ki? miért ilyen sötét? fújjj" és nagyon megbántott vele, azóta van ez.

Nagyon szeretem a barátomat és tudom, hogy ő nem bántana meg ezzel de mégis úgy félek... Ő olyan tökéletes és annyira jó hogy velem van nem akarom elveszíteni... Olvastam sok helyen, hogy vannak párok akik csak sötétbe csinálják, így talán én is belemennék. De nemtudom ez meddig tartható állapot és mit szólna hozzá a barátom. Már sokszor kérdezte, hogy csináltam-e már én meg mondtam, hogy persze ő meg csak mosolygott olyankor, szerintem sejt valamit. De egyszerűen nem vagyok képest levetkőzni előtte mert sírhatnékom van. Nemtudom mit csináljak :(( El fogom veszíteni őt.

2017. febr. 3. 01:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Hát, pedig MOST kéne megejtened a "nem voltam veled őszinte" beszélgetést, mert ebből csak problémák lesznek.

- mondd el neki, hogy szűz vagy, ez az ALAP, különben nem elég, hogy ex tirpák volt, az első alkalmad is felér majd egy megerőszakolással (máshogy nyúl hozzád, neked esik, stb.)

- a sötétben szexet meg felejtsd el, és azt a pasit, akinek nem tetszel akárhol, dobd ki (nekem is pici a mellem, meg egy marha nagy vágás van a combomon, de pont leszarom, a páromat sem izgatja. Ha undorodna tőle, már nem lennék vele)

De igen, jól látod, el fogod veszíteni, de nem is értem, miért nem ültet le ő maga, és tart ott addig, míg el nem mondod neki. Miért partner a hazudozásodban?

Az ex sokszor bántott szexuálisan, ami miatt féltem a kedvesemtől, de ő az egyik alkalommal (még csak csókolóztunk) rákérdezett, és addig nem engedett el (fizikálisan értsd, egyszerűem fölém gördült, és nem hagyott menekülni), míg lassan el nem mondtam neki, mi volt. De csak így léphettünk tovább, amíg nem mertem kimondani, mi bánt, ő sem tudott mit kezdeni a helyzettel.

2017. febr. 3. 11:23
 12/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Saját magam páldáját tudnám felhozni, hogy mennyire nem számítanak ezek a dolgok.

Világ életemben olyan lányt akartam, akinek nagy melle van, baba arca. Valahogy más barátnőt el sem tudtam volna képzelni. Aztán megismertem egy olyan lányt, akinek kicsi melle volt, baba arca egyáltalán nem volt, de valahogy beleszerettem és akkor rájöttem arra, hogy az érzések felülmúják ezeket az elvárásokat. Jelenleg is egy ilyan barátnőm van, akit nagyon szeretek.

Szóval én azt tanácsolom, amit az előző, hogy ne foglalkozz ezzel, ne te döntsd el helyette, hogy mi fog neki tetszeni vagy mi nem. Ha nem tetszik neki és ez neki probléma, akkor nem szeret igazán és nincs helye melletted.

Akinél minden stimmel, minden testrészén, szép mellek, szép arc, meg semmilyen testi hiba nincs, az csak a filmen van, valóságban ilyen nincs.

2017. febr. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!