Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most már komolyan azt hiszem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már komolyan azt hiszem, hogy nem szeret! Női túlgondolás vagy jogos? Fonto$ lenne, kérlek) :

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy három éve vagyunk együtt, minden tökéletes volt, imádott engem. Most úgy tünik én vagyok túl oda érte és mintha ő 'elhitte' volna magát.

Most kb egy évig hétvégente tudunk találkoznni csak, mivel nappali egyetemes vagyok(jövőtől távos leszek) ő pedig sofőr és jó esetben szerda estére hazaér reggelig, illetve péntek délutántól hétfő délelőttig van még itthon.

Sokszor megesett, hogy ha szerdára hazaért eljött hozzám,együtt aludtunk, reggel ment tovább. Meg az is ,hogy csak szombat délutánra ért haza, vasárnap este ment is, szóval volt h alig egy napunk volt.

Múlthéten szintén úgy volt, hogy pénteken későn ért haza, de én azért megvártam és megvettettem az ágyunkat, persze arra hivatkozva hogy reggel még elkell intéznie valamit csak délben jött. Eléggé rosszul esett, mert máskor mindig eljött csak azért is hogy együtt aludjunk és másnap együtt mentünk a dolgára. Ezt valahogy megértettem és megnyugtatott hogy csak szimplán fáradt volt és késő, nem akarta anyukám se felkölteni.

Ez oké, megbeszéltük. Most nagy véletlen úgy esett, hogy itthon vagyok és ő is 12 körül ér haza. Kérdeztem, hogy készitsek-e valami vacsorát mire jön, erre ő közli hogy 'hát nem hiszem hogy megyek pici, mert reggel indulnom kell'.

Engem aggaszt ez a dolog és teljesen úgy jön le, hogy cseppet nem hiányzok neki. Máskor számitott ez az egy + éj is amit együtt tölthetünk, most el sem jön, úgy, hogy már szinte karácsony óta nem volt egy nyugis teljes hétvégénk. Borzasztóan rosszul esik, és ha megint felhozom neki, azzal jön, hogy miért várom er, h ilyen későn ide állitson és hogy ő fáradt, meg úgyis már szerda van. Megjegyzem én most szombat estére esek haza vizsga miatt...

Már komolyan szégyellem ezt szóvá tenni és azon is elgondolkodtam hogy jogosan érzem ilyen rosszul magam? Emiatt is tettem fel a kérdést, ti hogyan éreznétek magatok a helyemben?

Az is megfordult a fejemben hogy szombaton haza se fogok jönni, inkább ott maradok és tanulok, igy is a hétvégéken nem tanultam miatta, h vele lehessek.

Egyébként 5 km-es távról beszélek köztünk ilyenkor.

21l 25f

2017. febr. 1. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Na jó, hát "gonosz" leszek, de:

1. Nincs olyan a magyar nyelv szerint, hogy "elhiszi magát". Én nem tudom mivan veletek fiatalokkal (én is az vagyok, de ilyen 15-25 éves korúakra gondolok), de manapság nálatok nagyon megy ez a nyelvújítás. Minden ige elé beraktok eg, igekötőt és akkor az úgy "mencibb". Na de ennyit erről.

2. Ahogy elolvastam az írásod, falnak mentem volna legszívesebben. Egy éretlen, bosszantó és tapadós csaj vagy. Nem csoda, ha nem is akar veled lenni a barátod.

Megoldás: Ő keressen egy elfogadóbb barátnőt, te meg egy közelebb lévőt, akivel mindennap együtt lehetsz.

2017. febr. 1. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Mindig is utaltam az ilyen kapcsolatot,h a pasi ilyen jellegu munkat vegez,h csak ritkan tudunk talalkozni.

Szerintem Hozzad olyan pasi valo,akinek szinten fontos,h sok idot toltsetek egymassal.

Ez a pasi az elejen a kedvedben jart,aztan megkapott,latja,h szeretetd,igy hanyagol. Megoldas. Kezdj el programokat/teendoket csinalni nelkule es Te utasitsd vissza rendszeresen,de ne folysmatosan a talalkozast.

N

2017. febr. 1. 23:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez mit jelent?

"mintha ő 'elhitte' volna magát. "

2017. febr. 1. 23:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat! Bocsi a helytelen kifejezésèrt, errefele így mondjuk annak, hogy elkènyelmesedett,szóval arra értettem hogy tudja hogy így is úgyis vele maradok...

Viszont ha tényleg csak annyi van a háttérben hogy fáradt akkor miért nem mondja meg? Még az a fura nekem hogy régebb szó nélkül jött, anélkül hogy mondtam volna valamit is, mert neki is jó volt ha együtt alszunk +egy éjszakát de főleg igy hogy kiesik most a szombat is. :(

Szóval régebb nem volt ez a különbség hogy nekem több szükségem lett volna rá... Egyébként nem beszèltetem, hagyom aludni olyankor hisz én is tudom hogy fontos....

2017. febr. 2. 07:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Kicsi szívem. Ne legyél erőszakos és ne kombináld túl, amit nem kell.

Megmondta h fáradt, azért nem jön. Veszélyes a szakmája, nem indulhat neki fáradtan. De még ha nem is fáradt, ha éjfélkor ér haza, ott csak beveti magát az ágyba, pihen, alszik. Ha hozzád megy beszélgetnie kell minimum, vagy szex vagy vacsi stb., még ha nem is extra program, akkor is fárasztóbb mint a semmittevés, kevesebbet tud pihenni.

Anyukámnak volt egy pasija 10 éve. Kamionozott Hollandiába. Hatalmas volt a szerelem mindkét részről. Minden alkalmat megragadtak h együtt legyenek. Ha csak egy éjjel együtt alvás, akkor az. Egy ilyen elhúzódott éjszaka után elindult Hollandiába. Félúton karambolózott. Nyaktól lefelé megbénult. Mondta is utolag h nagyon fáradt volt, nem reagált időben...

Ne akard ezt, ne erőszakoskodj. Ha ő úgy érzi, hogy nem tud bevállalni egy éjszakát nálad, akkor fogadd el és elégedj meg a hétvégékkel. Ha ez a rendszer nem tetszik, keress mást, aki jobban hozzád és az eletviteledhez illik.

2017. febr. 2. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:
A párod sofőr, ami nem egy veszélytelen szakma, fontos, hogy mindig kipihent legyen, hogy megfelelő legyen a reakcióideje, teljesen érthető, hogy aludni szeretne, és ez nem azt jelenti, hogy te már nem vagy fontos neki. Komolyan, én nőként nem értem, miért kell folyton egymáson csüngeni attól, hogy párkapcsolatban vannak.
2017. febr. 2. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy olyan fontos neki, az világos. Lehet, régebben másként volt, meg a is lehet, hogy a szövegei ugyanazok, de a viselkedése nem.
2017. febr. 2. 12:01
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Hagyjuk már ezt, eddig nem volt fáradt ugyanúgy? Ha eddig tudott menni most hirtelen nem? Biztos más nőt dug, ezért nem ér rá.
2017. febr. 2. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Háát, én midnig is úgy gondoltam, hogy a távkapcsolatoknak az égvilágon semmi értelme. Csak hétvégén tali? Az semmmi...
2017. febr. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!