Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl reagálom? Többi lent
szerintetek másra vágyik a barátom??? magyarázat:
Több mint egy éve vagyok együtt a barátommal és azt vettem észre h mostanában sok lányt megnézeget facebookon is meg persze élőbe is.. (van akikel régóta járna és azok előtt menőzik előveszi a pénzt stb.) és persze olyan nőket nézeget akiknek nem ilyen kicsi mellei vannak mint nekem hanem nagyok...... nekem azt mondta imádja a kismellű hölgyeket de azért az enyém elég kicsi olyannyira h hozzá se nyúl rá se nézz. pedig nem is tehetek róla. fenekem is ócsárolta h túl nagy..
am ha én nézek egy pasira akkor rám szól h lefeküdnék vele mi? egyébként sehova nem mehetek egyedül meg senkivel sem csak vele barátaim barátnőim sincsenek már amióta vele vagyok..próbáltam vele beszélni is erről sokszor de nem érdekli. én reagálom túl?
27/N 27/F
Akkor viszont egyik nap, amikor elmegy dolgozni, szépen pakolj össze és húzz vissza a szüleidhez kezdésnek.
Ettől a hulladéktól pedig addig menekülj, amíg nem ver agyon a beteges féltékenykedése miatt.
Figyelj, ha tényleg lépni akarnál, akkor egy hátizsákkal, stoppal is megoldanád. Nem hiszem el, hogy nem tudsz valahogy párezer forintot összekaparni egy busz/vonatjegyre, akár el is adhatsz valamit, amíg a kedves börtönőröd munkában van.
Ne kifogást keress, hanem megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!