Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Magyarul a pasidnak fontosabb az ital, mint te, rendszeresen betintázik, és neked nem az a bajod, hogy egy kezdő alkoholistával vagy együtt, hanem hogy nem tudod kiönteni a kis lelkedet.
Szerintem kicsit olvasd át amit te írtál, és kezdd el azon a törni a buksidat, hogy tényleg egy alkesszel akarsz együtt maradni, aki inkább iszik, mint hogy veled beszéljen? Aki leugat, ha nem akarod, hogy igyon egy alkalommal?
Tényleg nem értem a mai csajokat, hogy ennyire leadtátok az igényeiteket, vagy ennyire nem maradt már normális pasi, hogy csak ilyeneket tudtok összeszedni???
Kitartást! Nőként írom, hogy igenis vannak még normális, értelmes férfiak, pont azért nem szabad az ilyenek mellett megrekedni, és időben tovább kell lépni!
Ha most ebbe beleragadsz, sose fogsz találkozni olyan férfival, amilyet megérdemelsz!
Egyáltalán nem reagálod túl. A barátod egyáltalán nem tisztel, ha ennyire nem kéoes figyelembe venni, hogy te mit szeretnél. Szerintem képzeld el, hogy ilyen hozzáállással hogy fogsz egyedül maradni a gyereknevelésben, a problémák megoldásában és utána lépj le.
Inni egyedül is tud, te meg találsz majd olyan férfit, akinek valóban fontos vagy.
Kedvesem, ezt nevezik alkoholizmusnak.
Vagy tűröd, és megvárod, amíg arcon nem vág egyszer, vagy döntesz és lépsz.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!