Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnőmet régen egyszer bántottam, de néha még mindig fél tőlem. Hogyan feledtethetném el vele?
A savazast mar megkaptam erte minden embertol aki ismer kabe szoval nem kell ujra elmondanotok, hogy mi vagyok.
Feltekeny voltam es elment az eszem, azt hittem megcsal. Azert tettem mert annyira szerettem es nem birtam elviselni, hogy elhagy. Jo abban a pillanatban nem szerettem egy szemernyit sem. Ket nagy pofont kapott tolem es nekiloktem az ajtonak. Az arcan is meglatszott utana. Egy hetbe telt de megbocsajtott, be akartam bizonyitani neki, hogy szeretem. Megkaptam erte a magamet, amikor elmentem hozzajuk az apja sz@rra vert, meg az anyos allitotta le pedig o haragudott a legjobban mert egyebkent nagyon szeretett engem. Kb ket perc volt mire ossze tudtam kaparni magam a foldrol utana.
Azota eltelt mar masfel ev de neha meg mindig megijed tolem a baratnom es erzem, hogy fel tolem :((((
Akkor meg csak 18 voltam nagyon kisgyerek, de tobbek kozott ez is sokat segitett, hogy fejlodjek. Hiaba beszelek vele ilyenkor, hogy ha ennyire nem birja velem akkor szakitsunk, de errol hallani sem akar mert azt mondja szeret... Mikor fogja vegre elfelejteni? A szulei sosem felejtik el nekem ebbe mar bele torodtem, talan majd 20 ev mulva ha meg mindig ott leszek es vigyazok a lanyukra :( Mar annyiszor bocsanatot kertem, ugy sajnalom. Ha ra gondolok is rosszul leszek. Mikor lesz ennek vege???
Senkinek nem tűnt ez fel?
"Tegnap volt egy szitu amikor nagyon ideges voltam -nem a barátnőm miatt- Ő pedig elkezdett vitázni velem, pedig tudja hogy mennyire fontos volt nekem az adott dolog de mégsem mellém állt, hanem elkezdte védeni a másik személyt (aki ugye férfi) velem szemben én meg ingerült lettem és ráförmedtem, hogy "MIVAN BEJÖN??" és akkor láttam rajta, hogy megijedt el is hallgatott nem mondott semmit csak állt. Egyből odamentem és megöleltem mondtam, hogy sajnálom :( Ilyenkor megszakad a szívem, annyira rossz, hogy így fél tőlem"
Tehát van egy konfliktus és a Kérdező rögtön ott tart, hogy a másik férfi szebb is, jobb is, a barátnőjének tetszik (??), stb. Nagyon súlyos eset.
Egyébként engem bántott exem (elég durván, ennél jóval durvábban). Szakítottam vele, aztán később összejöttünk amolyan szex kapcsolatra. Soha nem féltem tőle. De tény, hogy a párja nem maradtam volna egy másodpercre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!