Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha még soha nem volt barátnőm és még nem csókolóztam? 14/f
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:01
11/15 anonim válasza:
én 16f vagyok, nekem se volt még csajom és nem csókolóztam...és nagyban lesz@rom, hogy a többiek szerint ciki-e, mert nekem nem az...
csak már eljött az az érzés, hogy hiányzik egy társ... :$
vágod...
szal a válasz: NEM, nem ciki!
12/15 anonim válasza:
dehogy ciki :D
énis 14 éves vagyok lány és mostvan elsö komoly kapcsim és most smároltam elösször és mikor megtudta a abrtáom h vele volt az elsö csokom kajak örült :$$ és én sem vagyok a pasik szerint ronda de igyjött ki szal nem gas ne aggodj miatta :D
13/15 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a normális válaszokat!
2010. máj. 6. 20:57
14/15 anonim válasza:
hallod. :D az van, h a lányok előbb érnek mint a fiúk, 2-3 évvel minimum. így aztán nem mostanában fogsz magadnak találni csajt, hacsak nem idősebbet ami elég érdekes lenne. :D amúgy meg rohadtul ráérsz.(:
15/15 anonim válasza:
egyetértek a 20:20-sal én is így érzek.
én sem csókolóztam még, pedig és sem vagyok ronda.
14/L
p.s: és igen..nagyon sok riba*c van, aki már 12 évesen nem életet él..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!