Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy a nők csak 30 éves korukig kelendőek?
Figyelt kérdés
30 fölött már esélytelen számukra a pártalálás?
Úgy beszélnek róluk mint valamiféle lejáró szavatosságú termékről...
2017. jan. 29. 19:09
21/27 anonim válasza:
20. több férfi van,mint nő az a baj ezzel.
22/27 anonim válasza:
#13 ugyanezt akartam írni...bár én még csak 20 éves vagyok,de minek menjek férjhez,ha 1,csak a fiatalságomért vesznek el,2,ha elmúlok 25 éves,pláne 30 már nem fogok kelleni a férjemnek.Most komolyan 5-9 évre érdemes férjhez menni,lehet komolyan tervezni?Olyannak szüljek szüljek gyerekeket,aki eldob csak azért mert 30 éves lettem?Ez az oldal egy hányinger.Aķkor majd fűvel-fával megcsalom a férjem,lehet kakukkfióka gyereket szülök neki,mert 30 után csak selejtek jutnak nekem,ki kell használni az időt...
23/27 anonim válasza:
Azért mert egy nő 30 koráig van a toppon:) Vagyis átlagban:) Onnantól elkezd gyengülni a genetika, felszaladnak a kilók stb.
Egy férfinél az a 30-év meg még semmi- olyan 35-40 nél kezd előjönni ott:)
Erre mondják hogy 25 éves korig a fiúk csajoznak efelett a lányok pasiznak:)
24/27 anonim válasza:
Próbálok itt jó válazt adni, oszt' 0%. Atépőzárasmindenségitneki!
30/f
25/27 anonim válasza:
"neked mióta MIlf egy 30-as nő???!
Akkor egy 40 évesre mit mondanál ,te szánalmas idióta???!!"
Tisztában vagy a MILF mozaikszó jelentésével? Tudod az M betűt mit takar? Elárulom, mother. Egy 17 éves anya is milf. A milf nem azt jelenti, hogy idősebb nő, inkább le sem írom :-)
26/27 anonim válasza:
Nem tudom kik mondják ezt, én sok 30-as nőt izgatónak találok.
27/27 anonim válasza:
Hát nemtom, szerintem ideális esetben nem nagyon látszik a különbség egy 20 és egy 30 éves között, max idősebb korában a nő jobban ad magára, és korábban felismeri az idiótákat :D Kivéve ha huszonévesen leszül pár gyereket, már huszonévesen elhízik és igénytelen lesz, akkor viszont megint csak ugyanolyan igénytelen lesz csak 30 után, mint előtte volt... Ja és elég sokat látok olyan csajokat, akik tényleg max 25 évesek, de ráncosodnak. A szemük körül, a szájuk körül, mindenhol. Én ilyenkor csak nézek, hogy tényleg ilyen normális hogy korán ráncosodnak az emberek? Szerintem aki jól néz ki, az ugyanúgy fog kelleni mindig, nem kor függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!