Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így az esetleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így az esetleges kapcsolatnak ha összejövünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon szeretek, de sajnos elég rég óta komoly barátja van, akivel kölcsönösen nagyon szeretik egymást, így jelenleg esélyem sincs nála. Van egy másik lány aki tetszik, és úgy érzem én is tetszek neki, de nem tudom van-e így értelme összejönni vele, hogy legjobb esetben is csak 2. helyen állhat..? Ja és ha ők egyszer szakítanak én mindenféleképpen bepróbálkoznék nála (mármint az elsővel), csak jelen állás szerint a szakításukra kicsi az esély. Szerintetek van értelme így összejönni vele, hogy én közbe nagyon szeretek egy másik lányt, és várom hogy egyszer szabad legyen?

Előre is köszi a válaszokat.

2010. máj. 6. 19:31
 1/7 anonim válasza:

Hát végül is tapasztalat szerzés céljából mindenféleképpen megéri összejönni vele.. ki tudja, talán a végén kiderül jobb is mint az 1. Aztán ha közben szakítanak akkor meg ha nagyon úgy tartja a kedved közben próbálkozol és ha összejöttök a szakítasz 2.

Szerintem lenne értelme!

16/F

2010. máj. 6. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem lenne túl szép dolog a másik lánnyal szemben. Próbáld meg elfelejteni azt a lányt, aki nagyon tetszik, ha pedig nem megy, akkor szerintem ne bánts meg másokat...
2010. máj. 6. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem sem lenne túl szép a 2. lánnyal szemben, hogyha az 1. szakítana a barátjával, te meg kidobnád, h vele járhass.

De azért szerintem megpróbálhatod, az is lehet, h elfelejted az 1. lányt, ha boldog leszel a 2.-al és akkor megoldódik a probléma:)

amúgy sem várhatsz a lányra életed végéig, mi van ha nem szakítanak és te elmész a lehetőségek mellett?

2010. máj. 6. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne szép a 2. lánnyal szemben.
2010. máj. 6. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem beszéled meg az első lánnyal, hogy mit érzel? Lehet lenne esélyed..Vagy letisztáznátok, hogy ne várj hiába..és akkor elfelejtheted :) És csak utána próbálkozz a mésik csajjal..addig úgyis értelmetlen, mivel nem őt szereted... 17/L
2010. máj. 6. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg a másik lánnyal, de úgy, hogy közlöd mi a helyzet jelenleg, de nem tudod változni fognak-e az érzései.

Ha tudja miről van szó, és mégis belemegy, akkor semmi rosszat nem csinálsz, és ráadásul valszeg a 2. lány nagyon kedvel vagy szeret. Szerintem legjobb ha nem próbálod becsapni a másik lányt, akkor lehet értelme, és elképzelhető, hogy idővel majd őt fogod jobban szeretni.

2010. máj. 8. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi sem tart örökké és gondolom a te szerelmed se fog örökké tartani. szórakozz, flörtölgess másokksal (a szórakozás alatt bulisást értek meg stb.) és hidd el találsz mást aki viszonozni fogja a szerelmes
2010. máj. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!