Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, tudnátok segíteni?
Egy hónapja ismerkedek online egy pasival, aki nagyon tetszik egyelõre, szóval akár lehet is belõle valami. Fogunk személyesen is találkozni, de csak 3 hét múlva. Van azonban egy-két dolog, ami zavar, és nem tudok vele mit kezdeni.
Az elején még tudtunk normálisan, nyugalomban beszélgetni késõ esténként több órát is az ágyban, lefekvés elõtt. Csak ekkor volt ideje, ahogy nekem is. Mostanában viszont inkább csak a munkahelyérõl hív napközben, de azt meg más is hallja, plussz állandóan ugrásra készen kell lennie, de ez mintha õt nem zavarná. Kértem, hogy térjünk vissza az estére, de azt mondja, akkor egyrészt fáradt, másrészt készülni kell másnapra, harmadrészt nem akarja, hogy a gyereke meghallja, mert közel a szobája. (Nála helyezték el a válás után.)
A lényeg, hogy megrekedtünk egy szinten, és elveszett az a jó érzés, ami miatt egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Azt mondja, neki elég pár perc, hogy lát és már jól alszik. Nekem pedig a meghitt beszélgetések hiányoznak alvás elõtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!