Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, a barátom titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, a barátom titokban egy nagymellű vörös csajért van oda, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja bekerült a baráti társaságunkba egy lány és emiatt sokszor szoktunk vele találkozni. A barátom egy elég visszahúzódó srác, nem az a csajozógép típus, de az elején észrevettem, hogy folyton bámulja a lányt, meg nagyon zavarba jön, ha mellé ül vagy hozzászól. Egy ideje pedig mikor összejövetel van, folyton beszélgetnek, nevetgélnek. Vannak más lány barátai is és nem tiltom meg soha, hogy kivel beszélgessen, de ezt most nem nézem jó szemmel, mert azt érzem, több van köztük, mint haverság. Egyszer összevesztünk és megkérdeztem tőle, tetszik-e neki a lány, nem válaszolt, hanem megsértődött. Múltkor be akartam írni valamit a keresőbe és lejött egy előzmények lista, hogy facebook üzenetek és a lány neve, szóval ebből tudom, hogy leveleznek is. Nem tudom, mit tegyek, de azt érzem, furcsán viselkedik és félek, hogy tetszik neki, esetleg van köztük valami. 3 éve vagyunk együtt. Tipikusan olyan lány, aki mindenkinek tetszik, de rossz szembesülni, hogy az én barátom is köztük lehet. Azóta csak azon gondolkodom, hogy én nem vagyok elég jó.Mit tehetnék, hogy ne emésszem magam ezen?

25/L

2017. jan. 27. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdező. Én szívesen segítek neked. Mivel a nagymellű vörös csajok nekem is tetszenek és a társaságotok tagja, csak add meg a számát, én meg "lecsapom a palid kezéről". Benne vagy ? D:
2017. jan. 28. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!