Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy fiú ezt mondja az exbarátnőjének, (pár hónapja szakítottak), az mit jelent?
egyáltalán miért szakítottatok? megcsalt vki vkit? összevesztetek? ráuntatok egymásra?
nekem ez úgy hangzik, hogy ő éppenséggel dugogatni akar más csajokat.
Szerinted ez rendben van? :(
Képes lennél kivárni míg x nővel kefélget és utána mintha mi sem történt volna tárt karokkal fogadnád vissza?
Én semmiképp...akármennyire is szeretem, nem csinálnám ezt végig...aki így áll hozzá, az később is megteszi...
Lehet mások szemében ez hülyeségnek tűnik, de ebben a dologban nekem számítana a büszkeségem, és azt mondanám, nézzen mást palimadárnak.
Ne áltasd magad.
Azt jelenti, hogy téged talonban tart, úgyhogy te csak ne dugogass mindenféle pasikkal, ha őt még vissza akarod kapni. Vedd úgy, hogy le vagy foglalva.
Ellenben tessék belenyugodni, hogy ő most még szexelget másokkal, "kiéli magát", és természetesen, ha talál nálad jobbat, akkor el leszel felejtve, és így jártál.
De addig te várjad mint egy hűséges pulikutya.
Gondolom, azért pár hónap után jött fel a téma, mert már kezdi kapiszgálni a srác, hogy mégsem jut minden ujjára két nő, ahogy azt ő elképzelte, és felmerült benne, hogy mi lesz, ha te addig bepasizol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!