Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok mennyire számít a kinézet? 14-16 éves lányok válaszát várom. ;)

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 15:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezért nincs barátnőm.
2010. máj. 8. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Eléggé. Ezzel azt akarom mondani, hogy nekem nem kell, hogy egy fiú a legújabb divatszerint öltözzön, és minden nap új ruhákban jelenjen meg, nem kell, hogy szét zselézze a haját, egyszerűen csak adjon magára. Legyen ápolt, ne hordjon a sok használattól szétszakadt ruhákat, adjon a napi higéniára.

Van olyan ismim, aki egész helyes lenne, ha mondjuk arcot meg hajat mosna, és ismerné a dezodort. :S

2010. máj. 8. 22:15
 13/22 anonim válasza:

nálam számít a külső, bár a belső jobban:D

14/L

2010. máj. 8. 22:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten számít, ne legyen visszataszító, a viselkedése legyen természetes, és a ruhái ne kössék le annyira a figyelmemet, hogy magára a személyre ne tudjak koncentrálni.Mindenképpen a belső tulajdonságokat tartom fontosnak, mert két jó beszélgetés között is óriási külömbség lehet.Vannak külsőben is nyerő dolgok, de ezeket nem hangoztatom:D

16/l

2010. máj. 8. 22:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a szórakozóhelyen, diszkóban, buliban ismerkedni kívánó lányokat a külső érdekli, de ha mégsem, mégis mit vársz, nem ismernek, csak külső alapján tudnak ítélni. Ha ilyen helyen nagyon tetszik egy lány, ostromold addig, hogy megismerjen, és akkor valószínűleg majd bejössz neki.
2010. máj. 8. 23:07
 16/22 anonim ***** válasza:

nekemis számit a külsö.. DE

ha jol nézki de a belsö tulajdonságok ojanok amiket nem szeretek akkor nem járnék vele:)

de ha van egy nem joképü gyerek aki nagyon jo belülröl akkor az se:$ szoval ojan fele fele de talán a belsö jobban :)

15L

2010. máj. 8. 23:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Azt tapasztalom hogy a lányok szemében CSAK ÉS KIZÁRÓLAG, a külső számít. És ne legyen nagyon bunkó meg idióta meg perverz a srác s a többi.

Ha esetleg, ismétlem ESETLEG egy lány azt mondja, neki nem az a fő, akkor inkább csak elviseli, hogy csúnyácska a pasija pedig zavarja, de valamiért megéri neki. Ez nagyon ritka. Tehát a kivételes csajoknak is van kb. egy-két kivétele. Összegezve: a lányoknak még a kivételeseknek is szinte mindig csak a külső számít.

2010. máj. 8. 23:26
 18/22 anonim ***** válasza:

23:26

Akit én most szeretek, amikor először láttam, elég nevetségesnek, nem is férfiasnak tartottam, egy szóval úgy gondoltam nem néz ki jól.

Aztán megismertem, megkedveltem, és most már a külsejéért is odavagyok, pedig semmit nem változott külsőben. Ami zavar az max az, hogy amikor barátnőimnek mutatok képet róla, akkor jól lefújjogják, bár próbálják tűrtőztetni maguk.

Szóval tudom, hogy nem néz ki jól, de nekem tetszik így ahogy van. Amíg egészséges, ápolt, és tiszta addig más nem érdekel.

2010. máj. 9. 00:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát figyelj nagyon sok 14-16 éves lány azt élvezi hogy ingyé kur*át csinál magából és azoknak tényleg csak a külső számít. Azonkívül ha ismerkedni akarsz akkor hasonló stílusu lányt keress mint a tiéd, mert az hamarabb észrevesz, de néha egész apró dolgokon múlik pl.: 3x láttam metrón egy csajt mind 3x csak rámnézett aztán jólvan, pár nappal később gitárral mentem próbára akkor meg egyből leszólított és ismerkedni akart (gitárral már jó volt).

Szóval igen fontos a külső, de ez abban merül ki hogy ápolt, hasonló a stílusotok és van rajtad vmi tárgy vagy vmi ami mond rólad valamit.

2010. máj. 9. 02:00
 20/22 anonim ***** válasza:
ebben a korban a kinézet számít, de később majd a pénz
2010. máj. 9. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!