Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyire számít a kinézet? 14-16 éves lányok válaszát várom. ;)
Nagyon.
Ebben a korban csak az számít!
Sajnos nagyon számít,kicsit szégyellem ezt de hát nem tehetek róla,hogy ez fontos nálam. :$
14/L
Én is 14 éves lány vagyok..
Nálam is sokat számít a külső..
De pl. ha valaki tetszik külsőre .. és bunkó, nem tud beszélni, menőzik mindenki előtt .. az biztos, hogy szóba sem jöhet..
De viszont egy olyan fiú aki külsőre nem nagyon tetszik, de viszont kedves , aranyos, poénos megért és lehet vele beszélni az sokkal többet számít mint ha jól nézne ki..
Szerintem ha külsőre nem is vagy a lányok kedvence.. próbálj meg azért tenni ,hogy az legyél
Pl: legyen ápolt a külsőd, tiszta, normális ( normális, de nem nem számít, hogy divatos legyen) ruhád, legyen olyan hajad ami jól áll neked.. és szép tiszta legyen.. legyél magabiztos.. és ez nagyon sokat számít:)
én 14 vagyok ....
Nem tudom szerintem egy fiú legyen ápolt meg stílusos...
De nem a kinézet a legfontosabb....csomó fiúval találkoztam aki nagyon helyes volt de beképzelt és bunkó.
Azt hagytam is.
De nekem épp egy olyan fiú tetszik aki közép kategóriás...
De a magabiztossága és a személyisége magával ragadott.: D
Szal a kérdésre a válasz az hogy nem az a legfontosabb.
őőő...én 14/F vagyok :D
am az a baj h az osztályban egy csomó lánynak tetszem meg járna velem, de mint megkérdeztem nem azért mert annyira jól néznék ki (inkább csak jobban az átlagnál) hanem a stílusom miatt... ;)
viszont ha az utcán v szórakozóhelyen akarnok ismerkedni akk általában egyből lekoptatnak (v látszik rajtuk h inkább mással beszélnének) mivel mint mondtátok akinézet számít szinte leginkább ilyen korban.... :(
persze mindig vannak kivételek....de hát kivétel erősíti a szabáyt :(
de azért köszönöm a véleményeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!