Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exem miért akar visszakapni, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem miért akar visszakapni, ha?

Figyelt kérdés
Voltak beköpései amig jártunk. Pl az, hogy a pasik azért nem akarnak megházasodni mert a nőknek van havibaja. Igy egy hétig nincs szex. Ez után is vele maradtam mert azt hittem majd változik.. Aztán azt is mondta nem baj ha senkinek másnak nem is tetszem, ő szeret.. Meg amikor híztam 2 kilót és felment egyet a nadrágméretem, azt mondta meghiztam.. Benne volt majdnem 100 kiló és nincs 180 cm magas.. De aztán kiderült, hogy azért volt velem mert velem pózolhatott, másoknak mutogatott hogy milyen párja van.. Ezt maga mondta.. Hogy így őt is más szemmel nézik.. Aztán amikor otthagytam , azt mondta úgyis ne csodálkoztam ha újra összejövünk a sors kiszámíthatatlan. Csak nevetnk tudom rajta.. Minek akar velem újra összejönni ha úgysem voltam elég jó neki?
2017. jan. 25. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Pont hogy azok szokták kritizálni a párjukat, akik saját magukkal nincsenek kibékülve és ezt rávetítik a másik félre úgy hogy porig alázzák. Szerintem a te exed végig tisztában volt vele, hogy jó csaj vagy, pont ezért akart megalázni, mert ő meg tudja magáról hogy egy lúzer.
2017. jan. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!