Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy béküljek ki a barátommal? Nagyon durván lehordtam. Vagy igazam volt?
Az a helyzet, hogy van egy egészségügyi problémám, ami miatt másik városba kell utaznom, mert ott van megbízható orvos és jó sok pénzt kell otthagynom (magánrendelés). A barátom eleve nem szereti ha 2 napnál ritkábban lát, de most picit el vagyok havazva és kiszámolta, hogy akkor 4 napig nem fogunk tudni találkozni, és hogy nem tudnám-e a városban megnézetni magamat és hogy szerinte hülyeség másik városba utazni ezért, mert a műtétet hogy tudnám megoldani (valszeg műteni kell). Amikor elkezdett nyafogni a telefonba (szó szerint nyafogni, nem tudok rá jobb szót mondani) leüvöltöttem a fejét, hogy mit képzel magáról, hogy nem igaz micsoda elkényesztett kis fsz, aki csak magára tud gondolni és kinyomtam a telefont.
Nem tudna lekísérni, mert neki ott a munka, nekem ott az egyetem. Ha hazaér a munkából, a házimunkán kívül kb nem csinál semmit, ilyenkor nekem üzenget, hogy unatkozik és menjek át. Ez eddig oké, de azon a szinten vagyok, hogy az ő szabadidejében nekem semmi dolgom nem lehet, ha mégis lenne, akkor mondja, hogy "Ne már! én mit csináljak itthon egyedül?" És most telt be a pohár.
Tulajdonképpen miért akarsz vele kibékülni? Amint ezt sikerül megértenem, talán még tanácsot is tudok adni.
Egyébként igazad volt, mikor lehordtad, bár a megfogalmazás lehetne kicsit finomabb is. Pont ezért nem értem, minek kell ezt erőltetni. Ha nagyon szeretnél egy hisztis kisgyereket, akkor miért nem szülsz egyet? Sokkal egyszerűbb.
Nem tud elkísérni, mert dolgozik. És különben sem várnám el tőle, hogy lekísérjen, kiadjon érte plusz pénzt, holott az utat egyedül is meg tudom oldani.
Én az típusú lány vagyok, aki sosem értette, miért kell csoportosan járni wc-re, ha egyszer egyedül is odatalálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!