Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyok 1 éve, és egyik napról a másikra változtak a dolgok, mi lehet az oka?
Az emberek 80%-a már kommentelni se merjen, ha valamiért lenézik a magyarokat akkor az az undorító stílusuk és butaságuk :D
Akik azt kérdezték, találkoztunk-e már, igen. Mind a ketten nagyon élveztük. Az ideköltözés ötlet csak azért volt, mert nem volt más ötletem, egyértelműen csak felvetés szintű volt.
Ha valaki azt hiszi kiköltözni oda annyit tesz hogy beadsz egy papírt, fejezzétek be legalább a középiskolát okoskodás előtt.
Na meg akik azt tippelték (nem mondták mert fele annyit nem tudnak a kapcsolatról hogy ezt megmondhassák), ő is komolyan gondolja. Nincsen más. Nem azért mondom ezt mert naiv vagyok, hanem mert tudom hogy milyen ember, és nem mindenki ugrál ágyból ágyba, mint a pasik akiknek csak gratulálni tudok. Irónia.
Azóta beszéltem vele, azt mondja csak idő kell neki hogy tudja tényleg működni fog-e. Még mindig nem értem teljesen de legalább már kaptam valami érthetőbb választ.
Milyen idö kell neki, hogy tudja müködik-e?
12 ezer vagy mit tudom én hany kilométerröl Biztos Nem fog!!!
Talán megkéne probalni, latogasson meg egyszer ő utana meg látogasd meg te is egyszer őt. Ennyi. Ebből mar nagyjabol latni fogjatok emnnyire fordul komolyabbra köztetek es akarjatok e folytatni, a tóbbit ugyis csak akkor fogjatok megtudni mikor bizon összekóltöztók addig akarhany évig gondolokozhattok hogy menni fog e ugyse fogjatok tudni.
Kérdés annyi, kiakar e költözni valamelyikötók a masik lakhelyére és valoban szeretetik e egymást ahhoz, hogy összekóltözzetek és később akar házasodjatok.
És csak hogy tudd túristaként egy oraszagban 90 napot eltölthetsz, ugyhogy meg összeházasodnotok sem kell azonnal!
Ahhoz, hogy tudja, képesek vagyunk-e ezt csinálni évekig. Mert nem könnyű.
Az a látogatás ide meg látogatás oda, egy út 3-400ezer :D és az még csak a repülőút.
Tudom, mennyi ideig lehet kint lenni, voltam már kint.
Hat ez van egyszer valamelyikötöknek egy repjegyre bekell fektetni és menni kell....
Ha nem megy.akkor meg haggyatok abba evekig felesleges húzni egymás idejét. Nagyon messze vagytok egymastól es szerintem egyikötök se akar költözni, de meg egy repjegyet se venni úgyhogy inkább keressetek párt magatokhoz közel!
Én személy szerint szeretnék költözni és mint mondtam már volt látogatás de nem húzom ki a farzsebemből a költségeket.
Nem a véleménnyel van baj, hanem hogy ismételnem kell magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!