Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? A barátom szeret, de nem szerelmes belém aminek oka lehet: 1 mert ott vagyok neki parlagon 2 nem kell értem harcolnia 3 tudja, hogy úgysem hagynám el
Figyelt kérdés
jobban tenném, ha mást keresnék?
vagy kezdjem el játszani, hogy nem érek rá, meg ilyenek, ,hogy aggódjon kicsit?
tiszta vicc, hogy azért nem szerelmes, mert én szeretem.
mondom neki,h hiányzik, hogy úgy várom már hogy lássam, mire ő már csak épphogy biccent egyet, mert nem hatja meg
ti mit tennétek a helyemben?????
2010. máj. 6. 10:32
11/13 anonim válasza:
kedves kerdezo! Sajnos sok ferfi azt szereti, ha megalazzak,ha jo vagy hozza, az unalmas :/Viszont van olyan is, aki epp azert fog teged megszeretni!:) Csak arra vigyazz, hogy ne folytsd meg a ragaszkodasoddal, hagyj neki szabad teret is! O, es hagyd ott ezt a mazochista f@szt:)
12/13 A kérdező kommentje:
most látom két éve ugyanez volt a gondom. még mindig vele vagyok. és nagyon fáj, hogy le is néz már.
most épp próbáltam kifelé nyitni. találkozgattam más srácokkal. senki nem tetszett, senkit nem fogadtam el. de egyszer jött egy srác. elkezdtem érezni iránta. meg is lepődtem magamon. erre a srác dobott.
így már kétszeres a fájdalom bennem.
most nagyon le vagyok törve.
2012. jún. 24. 21:01
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, ezzel a fickóval vagy-e még, de óriási hibát követtél el azzal, hogy még így is ráhúztál 2 évet. Ez az alak csak kényelemből van melletted. Nekem is ilyen volt az exem, én halál szerelmes voltam ő meg csak elvolt mellettem. Szeretett mint embert, de mindig éreztem, hogy itt én vagyok, aki tényleg mindent belead ebbe a kapcsolatba érzelmileg, meg ennek a töredékét sem. Nekem is mindenki mondta, hogy hagyjam ott, de képtelen voltam, mert majd megvesztem érte. Aztán (utólag már azt mondom hogy szerencsére) szakított velem én meg persze majdnem belehaltam. Ma már úgy értékelem ezt az egészet, hogy egy jó húzása volt az exemnek, méhgozzá az, hogy elengedett, mert rájött ő is, hogy ez így nagyon nem fog menni, hogy így van mellettem, hogy ő elnézi, milyen szerelmes vagyok belé ő meg ezt nem képes viszonozni. Komolyan, sose hittem volna, hogy ilyet mondom, de ma már örülök, hogy így történt. Ez másfél éve történt. Most pedig alakulgat egy pasival, akin ugyanazt a lelkesedést érzem mint magamon, kezdek szerelmes lenni, de durván! Sürgősen zavard el a pasit, ha eddig még nem tetted, hallgass rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!