Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóban bevallom neki. de van értelme levélben is leírnom az érzéseimet, és azt is odaadnom?
Én srác, ő lány....nem vagyunk barátok, én érezk iránta, viszont nem lehet köztünk semmi, mivel van neki valakije, bár nem működik köztük a dolog.
Én meg szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba...ezért fogok beszélni vele/egyben elmondom, mit gondolok, hogyan érzek iránta.
22 évesen már nem egészen így működne a dolog szerintem. Először össze kellene barátkozni vele, megismerni, együtt tölteni az időt stb. És majd szépen alakulnak a dolgok. Látni fogod rajta h ő is hajlik e feléd vagy nem. Nem kell sokkol egy majdhogynem vadidegen szerelmi vallomásával. Ezt a módszert hagyd meg a 14 éveseknek és fiatalabbaknak.
22/f
Utolsóak köszönöm...
Amúgy nem nyálas és csöpögős levelet írtam, amiben sorokon át arról ömledezek, miért legyen velem meg ilyesmi, csupán egy levél, amibe leírtam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!