Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elkezdett barátkozni egy idegen csajjal. Szerintetek?
Nem lehet valami jó a kommunikáció,ha szóba sem került soha egy látszólag fontos,közeli barátja/barátnője.
Ezt nem is értem,hogy nem tudod,hogy találkoztak -e már azóta direktbe. Nem szoktatok beszélgetni?
Nekem úgy jön le,hogy a facebookon szedegeted össze a morzsákat az életéről,ahelyett,hogy minden nap beszélgeténetek sokat és meg tudnátaok mindent beszélni rendesen.
Nem téged hibáztatlak,sőt. De szerintem ez a kapcsolat eléggé halott,én nem invesztálnék bele több energiát.
26vagy. Elvesztegethetsz még néhány évet egy ilyen komolytalan kapcsolatban, vagy kereshetsz olyat,aki komolyan vesz,komolyan tervez veled és jó a kommunikáció,nem kell nyomozni,hogy megtudj róla dolgokat.
Ilyen kapcsolatban,mint a mostani nyilván házasságot,gyereket tervezni is öngyilkosság.
Én nem fecsérelném tovább az időm.
+ ha ennyire titkolja a csajt és csalta is már meg korábban a barátnőit,akkor én nem vennék rá mérget,hogy nem ment félre(ha nem is ezzel a csajjal,akkor mással,akiről nem is tudsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!