Ha valakivel szeretnék barátkozni, de valamiért elrontottam, akkor mit tegyek?
Szerintem barátságban nincs olyan "nyomulás". Nyugodtan vedd fel a kapcsolatot, rosszabb úgysem lehet, ha nem válaszol, nem akar beszélni, akkor nem lenne jó barát. Ha elmondod neki, és "meghatja" ne csodálkozz, ha egy kicsit törékenynek fog érezni. Amúgy nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e, de szerintem mindenképpen próbáld meg!:)
17/L
Szerintem nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot, de nem biztos, hogy előnyös olyan sokat várnod -persze te érzed, csak talán ezzel nagyon eltávolodnátok. Erre egy olyan megoldás lehetne a legjobb, hogy írsz neki/beszélsz vele, ahogy írtad bocsánatot kérsz, és még pluszban elmondod, hogy vannak bizonyos dolgok, amikről még nem állsz készen beszélni, de szeretnéd ha ez nem akadályozna semmit és barátok maradnátok.
Nyilván nem pont így, meg nem is kell így tenned, ha nem akarsz, de nekem speciel ez jutott eszembe a problémáddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!